Kevin Costner, necruţătorul din western-ul lui Tarantino

de Cristina Grigore în 19 Iul 2011
Kevin Costner, necruţătorul din western-ul lui Tarantino

Kevin Costner este pe cale să accepte oferta de a apărea în viitorul film al lui Quentin Tarantino, scrie Wenn. După ce îl vom vedea într-un rol „cuminte” în Superman: Man of Steel – va fi tatăl pământean al supereroului, Johnatan Kent - actorul se va transforma într-un dur antrenor de sclavi luptători în Django Unchained.

Sadic şi necruţător, Ace Woody, personajul interpretat de Costner, va face totul pentru satisfacţia proprietarului fermei la care lucrează, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), distrându-l cu luptele bărbaţilor avuţi ca sclavi şi obligandu-le pe femei să se prostitueze. Povestea îl va avea în centru pe Django, interpretat de Jamie Foxx, un sclav eliberat, care se aliază cu un vânător de recompense de origine germană (Christoph Waltz) pentru a-şi salva soţia din mâinile lui Candie.

În distribuţia filmului mai apare şi Samuel L. Jackson. Scenariul lui Django Unchained a fost scris tot de regizorul acestuia, Quentin Tarantino. Lansarea americană a filmului a fost stabilită pentru 25 decembrie 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 19 iulie 2011 09:28
Se anunta un film de succes.
Crist11 pe 19 iulie 2011 13:33
Genial acest om Quentin Tarantino... pur si simplu genial.
Se anunta ceva superb.

bloodthirst pe 19 iulie 2011 14:52
Era si timpul,prea mult a stagnat Kevin Costner...
Sorin87 pe 19 iulie 2011 16:13
a ales bine pe Kevin Costner, un actor de clasa mare
alex_il_fenomeno pe 19 iulie 2011 18:33
la prima vedere , pare un film remarcabil ! sper sa nu ma insel si productia sa se bucure de un real succes !
RaulR pe 19 iulie 2011 22:59
Cu un Quentin Tarantino genial si o distributie de nota 10 sunt sigur ca va iesi un film superb.De obicei sunt sceptic cand in distributie sunt doar actori de top, dar cu Tarantino la carma nu-mi fac nici o grija.Abia astept filmu asta:D.
TehParadoxFaN pe 20 iulie 2011 00:47
muis.ti.lor li.gato.ri de cur.. pun pariu ca ati vrea sa ling.et.i in pi..da vecina nu? criticii astia we abia au ce manca primesc bani de la guvern

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells