Scenariul noului Superman: punct si de la capăt!

de Cristina Grigore în 19 Iul 2011
Scenariul noului Superman: punct si de la capăt!

Revenirea pe marele ecran a celui mai cunoscut supererou american, al cărui supranume, acela de Man of Steel, va da titlul filmului regizat de Zack Snyder, a fost anunţată de mai bine de un an. Cei de la Warner Bros. au angajat cele mai apreciate nume pentru a se ocupa de proiect – Christopher Nolan, ca producător, Zack Snyder, regizor, David S. Goyer, scenarist – şi i-au acordat o atenţie sporită, pentru a fi siguri de success.

Cu toate acestea, un "amănunt" extrem de important le-a pus ceva probleme, astfel încât, cu doar câteva luni înainte de începerea filmărilor, anunţă Moviehole, l-au adus pe scenaristul lui 300, Kurt Johnstad, să refacă scenariul imaginat de Goyer (ocupat acum cu noul film Godzilla al studiourilor Warner).

Deşi nu au dat mai multe detalii despre această suplimentări de forţe pe partea scenaristică, este totuşi vorba de o decizie jusificabilă a producătorilor. Snyder şi Johnstad au lucrat împreună la 300, iar fructoasa lor colaborare are mari şanse să fie şi de această dată una de bun augur. În plus, scenaristul lucrează şi la The Last Photograph, bazat pe o poveste imaginată de Snyder şi în care vor juca, se pare, Christian Bale şi Sean Penn.

Chiar dacă este ocupat până peste cap cu filmările la Dark Knight Rises, Nolan este cunoscut drept un cineaste extem de meticulos, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Refacerea scenariilor este un fapt des întâlnit la Hollywood, iar în ciuda timpului scurt avut la dispoziţie – filmările la Man of Steel ar trebui să înceapă în septembrie – suntem siguri că povestea noului Superman va fi până atunci îmbunătăţită şi încheiată.

Superman va zbura din nou începând din decembrie, anul viitor, iar în distribuţia filmului vom întâlni pe Henry Cavill, Amy Adams, Russel Crowe, Kevin Costner, Diane Lane si Michael Shannon.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 19 iulie 2011 09:30
Ma bucur ca nu lasa nimic la voia intamplarii.
cristi23 pe 19 iulie 2011 11:23
foarte bine fac...sa nu lase nimic la voia intamplarii...abia astept sa vad filmul ..........darv sper ca the dark knight rises sa fie mai bun
kensu pe 19 iulie 2011 16:47
Nu le poti compara. Sunt doua filme total diferite.
alex_il_fenomeno pe 20 iulie 2011 10:43
ma bucur sa vad ca s-a lucrat din greu la acest film promitator !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells