Katie Holmes il apara pe Tom Cruise

de Razvan Boboc în 22 Ian 2008
Katie Holmes il apara pe Tom Cruise

Toate aricolele recente aparute in presa despre Tom Cruise si biografia neautorizata care tocmai a iesit pe piata, au facut-o pe celebra Katie Holmes sa ia atitudine si sa sara in ajutorul sotului si a familiei ei, anunta MSNBC. "Am citit in articolele recente lucruri despre fiica noastra. Nu este in regula. Este ceva ce nu voi accepta. Sunt mama", a declarat sotia lui Cruise. Este vorba despre suspiciunile legate de paternitatea asupra lui Suri, aparute in biografia neautorizata a lui Andrew Morton.

Biografia scrisa de jurnalistul si autorul britanic Andrew Morton, "Tom Cruise: An Unauthorised Biography", este plina de detalii picante despre viata lui Tom Cruise. Cartea a fost lansata deja in Statele Unite, desi Biserica Scientologica a protestat vehement si cere autorului sa dezminta ideile prezentate in carte.

Cartea il prezinta pe Tom Cruise dintr-o perspectiva defavorabila, un personaj obsedat si calculat. Cuprinde detalii despre procesele intentate de star unor publicatii care l-au prezentat drept homosexual si steril si analizeaza rolul jucat de scientologie in mariajul lui cu actrita australiana Nicole Kidman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 13 iulie 2010 10:30
Asa si trebuie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells