The New Pope

(2020) - Serial TV

Noul papă

Poster The New Pope Poster The New Pope

Sinopsis The New Pope

The New Pope trl 2

Pius al XIII-lea este în comă. Și, după un interludiu pe cât de neașteptat pe atât de misterios, Voiello reușește să-i determine pe ceilalți să-l aleagă pe tronul papal pe Sir John Brannox, un aristocrat englez moderat, fermecător și sofisticat, luând numele Ioan Paul al III-lea.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1

Caseta tehnică

Produs de

Wildside

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

Italia, Franta, Spania, SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
ioana1007 pe 09 Februarie 2020 00:35
Magnific !!! De la mesaj, atmosfera, la regia exceptionala, scenariul, imaginile minunate, coloana sonora de exceptie, jocul actorilor la superlativ....o nebunie magnifica !!!!
4 0
Miky2022 pe 08 Februarie 2020 20:01
f bun
Am vazut ultimul episod din seria aceasta , dupa cum s-a terminat.. nu cred ca va mai fi o alta serie , mi-ar placea sa continue, dar ...
3 0
bloodthirst pe 02 Februarie 2020 21:31
Greu de digerat (cel putin la inceput) insa un serial ce vorbeste despre realitate, vi-l recomand, doar daca aveti rabdarea sa-l intelegeti!
2 1
lavvw pe 01 Aprilie 2020 14:11
O reala placere sa vizionez si sezonul 2. Ador filmele/serialele care ofera o perspectiva, care sunt originale si memorabile. Abolsut colosal!
1 0
Oana_S pe 22 Ianuarie 2020 11:13
Noul Papă merge pe linia dintre comedia absurdului și comentariu dramatic. În cea mai mare parte este meritul scenariului și regiei, dar o mică parte este datorată religiei în sine. Dacă am fi în căutarea unei religii care a luat-o razna, catolicismul oferă o instituție atât de deteriorată de propria sa importanță și de scandal, încât face posibil scopul de a înfiera Biserica, nu credința. Citește mai mult:
https://filmserial.home.blog/2020/01/22/noul-papa-continua-privirea-satirica-in-culisele-papalitatii/

1 1
Miky2022 pe 8 februarie 2020 19:59
Sa ne fie cu iertare , biserica ortodoxa o intre in toate prostiile posibile si imposibile , mentalitatea bisericii ortodoxe este doar de indobitocire a mintilor , a ramas in urma cu vreo suta de ani pe putin . Dar trecand la film mi s-a parut f bun din toate pct d vdr , am vazut toate seriile , azi am vazut ultimul episod din aceasta serie si dupa cum s-a terminat nu cred ca va mai exista o alta serie . Subiect f bun, regie f buna iar actori... au facut niste roluri de zile mari. Pacat ca s-a terminat1
Oana_S pe 9 februarie 2020 12:10
Biserica n-are nici o vina. Reprezentantii ei sunt de blamat. Asta-i valabil si pentru biserica ortodoxa si pentru cea catolica. Dar, da, serialul e foarte interesant. Ati vazut si Tanarul papa imi inchipui...
Jigorugu pe 08 Mai 2023 03:59
Voielo e cel mai "uman" personaj care trage sforile acolo sus , cred că se bucură acum că Napoli a luat campionatul . Scenele kneeling blowjob și gloryhole a Ceciliei sunt cele mai haioase . Along the watchtower e cel mai tare intro/outro dintre toate seriale văzute.
0 0
dembinski pe 05 Martie 2020 12:28
Un film cu un mesaj frumos caligrafiat dar cam atât...
Creat de un regizor în plină ascensiune, autorul superbului ,,Youth,, spre exemplu, dă dovadă cu acest serial de o riguroasă și sofisticată punere în scenă/cadru o poveste stranie ce caută să epateze apostazia indusă de viciile Vaticanului ce devin absolutizate, transformând o metaforă într-o poveste mafiotă. Desenat impecabil îmi evocă o cutie de aur încrustat dar care după ridicarea capacului riscă să te dezamăgească. Îl urmărești cu încântare formală dar analizându-l mai bine descoperi imensa lui intenție comercială, nepotrivit compromis pentru un dialog serios despre religia noastră soră, catolicismul....
0 1

Spune-ţi părerea despre The New Pope

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu The New Pope
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells