Kathryn Eastwood e Miss Golden Globe

30 Dec 2004
Kathryn Eastwood e Miss Golden Globe
Nu este o potrivire de nume, frumoasa tanara de numai 16 ani este chiar fiica lui Clint Eastwood, actor, regizor si producator, si a actritei Jacelyn Reeves.
Pentru prima data in lunga traditie a tinerilor actori aflati la a doua generatie in aceasta profesie care asista la decernarea premiilor Golden Globe ca Mister sau Miss Golden Globe, fiica unui laureat al premiului special Cecil B. DeMille este aleasa in acest rol pentru editia din 2005.
Clint Eastwood a primit premiul Cecil B. DeMille, cea mai inalta distinctie a  HFPA (Hollywood Foreign Press Associaction) in 1988.
Presedintele HFPA, Lorenzo Soria a declarat: “Suntem incantati sa o avem pe Kathryn alaturi de noi pentru a sarbatori si a pentru a asista pe scena la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur. Consiliul director al HFPA a decis in unanimitate alegerea acestei tinere talentate, aflata la a doua generatie de actori.”
Actualmente, Kathryn locuieste in Hawaii, unde joaca in productii locale de dans si teatru. Intentioneaza sa se mute in California din ianuarie 2005, pentru a fi mai aproape de industria de divertisment.
Printre fetele care au fost Miss Golden Globe in anii anteriori se innumara si Laura Dern (fiica Dianei Ladd si a lui Bruce Dern), Joely Fisher (fiica lui Connie Stevens si a lui Eddie Fisher), Melanie Griffith (fiica lui Tippi Hedren) si, in 2004, Lily Costner (fiica lui Kevin Costner).
In imagine: Kathryn Eastwood.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Ştiri cinema

jinglebells