Burt Young vorbeste de Rocky 6

29 Dec 2004
Burt Young vorbeste de Rocky 6
Cum ar fi un film Rocky fara unchiul Paulie?
In timp ce dadea declaratii despre noua caseta de DVD-uri cu seria Rocky, Burt Young a spus ca inca se lucreaza la ideea unui al saselea film din serie, si ca, daca totul merge bine, el va reveni sa-i sacaie pe cei din “clanul” Balboa.
Avem o promisiune din partea catorva oameni de la studio. Sylvester era foarte nerabdator. A petrecut jumatate de an scriind mai multe variante ale povestii. Vom vedea ce va fi”, declara Young.
Scenariul se bazeaza pe revenirea lui George Foreman, iar Young spune ca este “foarte frumos”. El nu a fost de acord cu cateva elemente din Rocky 5, in care Paulie administreaza prost banii lui Rocky si apoi ameninta ca se sinucide.
Young s-a suparat pentru ca Sly i-a ignorat sugestiile de imbunatatire, lucru ce nu se mai intamplase in trecut. “Asa ca nu am mai vorbit cu el o perioada. Dar el are acum acest “reality fight show” (Mark Burnett’s The Contender), la care am fost invitat de curand. Si mi-a facut placere sa-l imbratisez si sa uit timpul pe care l-am pierdut.”
In imagine: Sylvester Stallone - Rocky...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells