Regarding Henry

(1991)

Viața lui Henry

Poster Regarding Henry Postere Regarding Henry

Sinopsis Regarding Henry

Mai mult

Henry Turner este un neînduplecat avocat de succes din New York care își propune să câștige cu orice preț, chiar și sacrificându-și soția și fiica. Însă un singur glonț este de-ajuns să pună punct avântului carierei lui Henry și-l țintuiește într-un punct mort, imobilizat la pat și fără nicio amintire a vieții lui de până acum. Nevoit să o ia de la început, Henry Turner este pe punctul de a afla crudul adevăr despre un strain... despre el însuși.

"Unul dintre…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Produs de

Paramount Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 14 Octombrie 2014 07:06
Redescoperirea valorilor
Acest film prezintă reacomodarea dificilă a unui avocat (care fusese grav rănit într-un jaf şi devenise amnezic) cu propria sa familie, timp în care îşi reevaluează opţiunile sale legate de viaţă şi carieră. Auzindu-şi propria viaţă povestită de ceilalţi, Henry Turner nu se recunoaşte pe sine însuşi şi conştientizează greşelile săvârşite până atunci.

Povestea este emoţionantă, punând în discuţie concepte precum importanţa familiei sau a carierei şi posibilitatea de a face schimbări înainte de a fi prea târziu. Filmul pare o parabolă urbană cu o componentă motivaţională, care chiar dacă este un pic forţată te stimulează să-ţi analizezi propriile opţiuni şi să te gândeşti dacă nu cumva ar fi nevoie să faci ceva schimbări şi în propria-ţi viaţă. Puţin folosit în drame, Harrison Ford realizează o interpretare… citeşte

6 0
fanfirth pe 01 August 2011 11:23
Un film despre redescoperirea valorilor si a ceea ce conteaza de fapt in viata : iubirea, familia, prietenii.
5 0
magdai pe 03 Mai 2011 00:19
Un film foarte bun. Arată că oamenii nu sunt irecuperabili, că se pot schimba, te învață că merită să rămâi lângă cel drag prin orice va fi să vină și mai mult decât atât promovează familia unită și fericită! Merită!
5 0
ren22 pe 18 Septembrie 2011 15:03
Foarte bun.Uite unul dintre filmele care chiar mi-a placut.Scenariul are cateva hibe sesizabile,pe care nu le mai amintesc aici,dar in rest este un film superb.Un happy-end reusit,in rest a fost cam dramatic,dar ai ce invata din el.Il recomand!
2 0
Turi pe 06 August 2011 21:03
Un film ce se vrea educativ, lucruri care sunt spuse si facute sa dea bine, ceva tipic american, dar pe care l-am urmarit pentru cei doi: H. Ford si A. Bening.
2 3
mladitza pe 06 Iulie 2023 15:59
Un film bun și plăcut de urmărit. Un film din care ai ce învăța, succesul obținut facil și banii câștigați necinstit distrug sufletul, dar un accident te poate reînnoi sufletește. Harrison Ford și Annette Bening joacă amândoi bine și e și ceva chimie între ei. Frumos și mesajul despre familie. Recomand!
1 0
cosmin_kedii pe 13 Iulie 2013 14:52
o poveste frumoasă, plină de sentimente și emoții pe care le simțim în inimile noastre puternic.
1 3

Spune-ţi părerea despre Regarding Henry

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Regarding Henry
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells