Kathryn Bigelow are un proiect pentru Oscarurile din 2012!

de Ştefan Dobroiu în 15 Ian 2010
Kathryn Bigelow are un proiect pentru Oscarurile din 2012!

Lăudată şi răs-lăudată pentru The Hurt Locker, care din păcate nu va fi adus şi în România, Kathryn Bigelow tocmai a fost nominalizată la trofeul breslei regizorilor de la Hollywood, pentru care va concura alături de fostul ei soţ, James Cameron. Dacă Bigelow va avea sau nu şi o nominalizare la cea mai bună regie la Oscaruri vom vedea curând, până atunci trebuie precizat că regizoarea nu părăseşte genul dramelor de război, pentru că următorul ei proiect este Held by the Taliban.

Drama este inspirată din evenimente petrecute în realitate şi se bazează pe articolele publicate de David Rohdes în The New York Times, jurnalistul fiind răpit de talibani în timpul unei misiuni în Pakistan din 2008.

După ce a stabilit un interviu cu un lider taliban, jurnalistul a fost capturat împreună cu ghizii săi de un grup de bărbaţi înarmaţi şi ţinut în captivitate timp de nu mai puţin de şapte luni. Experienţa sa va deveni cu siguranţă material de cea mai bună calitate pentru Bigelow, cunoscută pentru cât de bine poate să sugereze tensiunea pe peliculă.

În acest moment proiectul se află într-un stadiu incipient, scenariul nefiind încă scris. Sunt toate şansele ca filmul să fie lansat în 2011 şi să se afle pe lista nominalizărilor la Oscar 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
X pe 15 ianuarie 2010 19:39
Hurt Locker a fost adus deja in Romania, dar lansat direct pe DVD.
cosmin pe 16 ianuarie 2010 18:34
nu prea arata a 59 de ani voi ce ziceti ???

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells