Kate Hudson şi Gael Garcia Bernal vor juca în Earthbound

de Răzvan Boboc în 4 Ian 2010
Kate Hudson şi Gael Garcia Bernal vor juca în Earthbound

Kate Hudson, Gael García Bernal şi Lucy Punch vor face parte din distribuţia noului film Earthbound, anunţă Hollywood Reporter. Filmările sunt programate să înceapă luna aceasta în Louisiana.

Regia peliculei va fi semnată de Nicole Kassell (The Woodsman), iar scenariul de Gren Wells.

Filmul prezintă povestea unei femei (Hudson) care află că are cancer chiar înainte de a începe o relaţie cu un nou bărbat. Punch va interpreta rolul celei mai bune prietene a femeii.

The Film Department, producătorul lungmetrajului, a adus recent pe marile ecrane Law Abiding Citizen.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
florentindeac pe 4 ianuarie 2010 18:13
Imi place Kate Hudson ! Am urmarit-o in comedioarele cu incurcaturi in stil clasic, You, Me and Dupree, Alex and Emma sau Cum să scapi de un tip în 10 zile, în filme de aventuri, gen Aurul nebunilor, sau în horrorul Cheia schelet. Mereu insă, parcă lasă impresia că poate şi mai mult, că îi lipseşte un rol cu care să se identifice. Acest rol ar putea fi unul de maturitate creativă şi ar putea fi cel din Earthbound, al unei femei care afla ca are cancer si totusi nu renunta la lupta si la a iubi. Sper ca acest rol sa dovedeasca maturitatea unei actrite nominalizate doar o dată la Oscar şi care, surpriza si pentru mine, se dovedeste polivalentă. A fost producator si executiv producator la doua filme, canta doua piese, în Cum sa scapi de un tip in 10 zile şi in About Adam şi este regizor şi scenarist la Cutlass ! Kate Hudson e pariul meu pentru următorii ani şi cred că ea nu va rămâne doar cu o nominalizare la Oscar şi cu o prezenţă în topul FHM 2005 cele mai sexy femei din lume. Cine mai mizează că de Kate vom auzi lucruri bune?
monisss pe 4 ianuarie 2010 22:00
Nu prea urmaresc filmele de genu dar daca joaca Kate Hudson o sa fie un film bun
Micky Mick pe 6 ianuarie 2010 15:05
Florentin, imi place parerea ta. Desi sunt fata, am o mare, foarte mare simpatie pentru Kate Hudson, am adorat-o pe mama ei, iar acum o urmaresc si pe ea cu mare placere in comedioarele amintite de tine mai sus. Intr-adevar, desi e o placere sa o vezi jucand, parca totusi ii lipseste un rol prin care sa se remarce, sunt sigura ca s-ar descurca foarte bine si intr-un alt gen de film decat cel cu care ne-a obisnuit deja.
Radu1711 pe 28 aprilie 2010 19:10
se va descurca ca e buna

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells