A Little Bit of Heaven

(2011)

Un colț de Rai

Poster A Little Bit of Heaven Postere A Little Bit of Heaven

Sinopsis A Little Bit of Heaven

A Little Bit of Heaven

Kate Hudson este Marley, o tânără căreia i-a fost întotdeauna teamă să muște cu putere din viață. Când Marley află că este bolnavă de cancer și că zilele ei sunt numărate, ai spune că nimic nu ar putea-o face să se simtă mai rău. Dar când frumosul Julian îi iese în cale și se îndrăgostește de el, Marley își dă seama că posibilitatea unei relații o înspăimântă chiar mai rău decât boala!

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2
Gael García Bernal Gael García Bernal Julian Goldstein Kate Hudson Kate Hudson Marley Corbett Whoopi Goldberg Whoopi Goldberg Dumnezeu
Peter Dinklage Peter Dinklage Vinnie Kathy Bates Kathy Bates Beverly Corbett Lucy Punch Lucy Punch Sarah Walker
Rosemarie DeWitt Rosemarie DeWitt Renee Blair Treat Williams Treat Williams Jack Corbett Johann Urb Johann Urb Doug
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Earthbound
  • Egy kis Mennyország

Produs de

The Film Department

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Eagle East

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
SuperGirl pe 07 Septembrie 2011 14:26
Superb
Unul din cele mai emotionante filme pe care le-am vazut anul asta! Si chiar nu credeam ca la un film cu Kate Hudson, care interpreteaza unele dintre cele mai energice si pline de viata roluri (ca si in acest film) pot lacrima atat de mult si rade in acelasi timp ! M-am indragostit de Gael García Bernal pe care nu-l mai vazusem inainte in filme si cred ca acum voi lua la rand toate filmele cu el.
Filmul acesta are de toate, dar cel mai important ne arata importanta vietii si cat de mult conteaza lucrurile mici. Oricine ar trebui sa-l vada, fie el iubitor de comedii, drame, filme de dragoste- acesta le are pe toate.

18 3
Manusa pe 16 Septembrie 2011 21:45
Un film destul de bun si interesant. Mai mult am remarcat prestatia lui Kate Hudson care a jucat foarte bine.
10 3
Anna23 pe 17 Mai 2012 09:32
Frumos film, Kate Hudson poate juca si intr-o drama si inca f bine ;)
9 2
mihaelatb pe 04 Octombrie 2011 11:35
inca o data Kate Hudson mi-a demonstrat de ce merita sa o trec la favorite. A jucat minunat, a fost atat de reala, incat te intrebi ce ai face tu daca ai fi confruntata cu aceasta situatie. Povestea nu cade intr-o melodrama dulceaga, iar el, Fat Frumos, este mai mic ca ea, pispiriu, doarme la spital, pentru ca are doua "defecte" este un evreu mexican, intr-o America intransigenta cu strainii.Si totusi as spune si eu ca si actorul Gael García Bernal, (care ma uimeste cu jocul sau deosebit) Que guapa eres, Kate Hudson!
6 1
Sorin87 pe 08 Decembrie 2011 17:33
Mi-a placut..In fiecare film in care isi pune mana Kate iese ceva bun, finalul este trist dar ai ce invata de la acest film.
6 2
joydownson pe 10 Septembrie 2011 00:57
zero
actori fara carisma ce interpreteaza un scenariu prost si banal. asta e reteta ptr un film ratat. evident trebuia sa existe si un golstein in film ca sa-l faca total gretos.
4 16
dido pe 8 noiembrie 2011 05:19
Subscriu,nimic nu atrage la acest film deplasat!
Beastmaster pe 6 septembrie 2013 13:41
in stilul romanului de la tara intunecat la chip si suflet, profesor ratat dar iubitor in a educa copiii altora, nu au nici-un cuvint de spus despre vreun film dar apar mereu cu critici fata de parerea altora...Poti sa bati Pamintul in lung si-n lat ca nu vei mai gasi asemenea specimene ...
mariussabou pe 22 Noiembrie 2011 19:20
MERITA VAZUT!!!
Sunt multe filme cu subiect asemanator ,dar acesta merita vazut...e un film emotionant ,si sensibil ,o lupta "intre viata si moarte"..Singurele minusuri, le gasesc in "Incursiunea"din rai unde Whoopy goldberg e Dumnezeu,(e frumos ca imagine, dar blasfemic pe deoparte:)..mi a adus aminte de un videoclip a lui Tupac Shakur la piesa
I Ain't Mad At Cha...clip lansat pe tv la 2 zile dupa moartea acestuia ,ca o premonitie din partea artistului ..iar minusul numarul 2 e parastasul de la final,putin sfidator ..si exagerat ...in rest merita vazut !!!

3 1
Nia21 pe 25 Septembrie 2011 20:09
Personal, filmul mi-a placut. A fost emotionant, fiind povestea unei tinere care afla ca va muri si vrea sa aiba "o viata de calitate" ...cel putin cat a mai ramas din ea.
Reuseste sa faca tot ce si-a propus alaturi de niste prieteni devotati, un barbat care o iubeste si un catel foarte scump care nu vrea sa plece de langa ea nici un minut.
Il recomand cu mare placere :D

3 1
interconect_30 pe 29 Mai 2012 02:16
Un film tare trist care ne invata ca :viata trebuie traita " fiinca nu stii niciodata cand se sfarseste .
3 2
MNarcis pe 22 Ianuarie 2013 22:09
Superficial!
Nu mi-a placut abordarea, (de fapt nu mi-a placut nimic), filmul este 95% pierdere de timp (noroc cu 2-3 dialoguri ceva mai realiste), scenariu tras de par, fortat, (poate sunt eu mai pesimist, dar cand ai cancer in stadiu avansat si o probabilitate destul de mare de a muri, nu fredonezi melodii si nu radiezi de bucurie, plus ca tot filmul personajul principal este tot doar un zambet si altele, etc)...........nota personala: 3,5 si nu il recomand sub nici o forma!
2 0
Flavio pe 18 Mai 2012 19:44
ceva in genu sweet november insa cu alti actori.. insa aceasi poveste
2 0
Madiy pe 07 Ianuarie 2012 15:39
Kate Hudson joaca foarte bine in orice film,e o actrita frumoasa si talentata.
Cat despre film, te pune pe ganduri, iti smulge lacrimi,dar la final e imposibil sa nu ai un zambet pe buze.

2 0
dido pe 08 Noiembrie 2011 05:18
Rupt de realitate...
fortat si vulgar film!Nu pot sa cred ca o fata muribunda poate sa fie atat de vulgara si cruda incat sa-i injure pe toti cei din jur si sa-i oblige sa danseze la inmormantarea ei!Asta nu poate determina decat un rasuflat de usurare cand moare in sfarsit...Si nu pot sa cred ca un doctor finut se poate indragosti de un asemenea specimen...Rupt de realitate...
2 7
claudiu-daniel-lugoj pe 1 decembrie 2011 18:55
sunt anumite persoane care nu se sperie de moartea lor ba din contra,se tem mai mult de moartea persoanelor dragi lor dar nu le prea pasa de viata lor,sincer intr-un fel ma cam regasesc si eu aici,din pacate sau din fericire nici nu stiu sincer cum sa zic.
Madiy pe 7 ianuarie 2012 15:44
din lumea aceasta* e simplu** Scuze,greseala de tipar.
cosmin_kedii pe 01 Februarie 2013 13:04
îmi place acest tip de filme, dar acest lucru este groaznic. Performanțele tuturor actorilor sunt proste, povestea plictisitoare și mai mult, acest film este oribi
1 0
AlissuLilly pe 07 August 2012 14:28
Superb!!
Un film foarte frumos,superb si de exceptie.Intr-adevar,a fost exact cum am sperat ca este filmul,emotionant,romantic,dar si un pic de comedie.Merita vazut!!!
1 1

Spune-ţi părerea despre A Little Bit of Heaven

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Little Bit of Heaven
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells