Justin Timberlake, într-un film de fraţii Coen?

de Cristina Grigore în 31 Oct 2011
Justin Timberlake, într-un film de fraţii Coen?

Cariera actoricească a lui Justin Timberlake este în plină ascensiune, iar următorul său rol ar putea fi cel din noul film al lui Joel şi Ethan Coen, Inside Llewyn Davis, scrie Collider.

Pelicula îl va avea în rol principal pe Oscar Isaac (interpretul lui Standard din Drive), care îl va portretiza pe Llewyn Davis, un muzician din Queens, îndrăgostit de folk, care încearcă din greu să-şi facă un nume în industria de profil. Timberlake ar putea primi tot partitura unui muzician, căsătorit cu personajul interpretat de Carey Mulligan (colega lui Isaac din Drive).

Alături de fraţii Coen, la acest proiect vor lucra şi producătorul lui No Country for Old Men, Scott Rudin. Lansarea lui Inside Llewyn Davis este programată pentru 2012.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 31 octombrie 2011 16:24
fratii Coen au realizat mereu filme impresionante , indiferent de genul abordat . sper sa razbata si in musical .
Beatryce pe 31 octombrie 2011 18:12
alt film ?:O
:))

Crist11 pe 31 octombrie 2011 18:55
e in super voga tipu`, trebuie sa-l intelegi.
Bayard pe 31 octombrie 2011 18:29
Oare a jucat asa bine in In Time?? cine stie... poate progreseaza si el. Scoala de actorie nu a facut, nu avea cum sa fie bun din prima....
Crist11 pe 31 octombrie 2011 18:56
Pentru ca ma-sa la fatat sa fie cantaret si unul destul de bun jos palaria, actoria nu e de el, dar daca nu are saracu` ce sa puna pe masa s-a bagat si in actorie poate ii surade norocu`. Surpriza, este cautat ca actor :|? mie rau.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells