Julianne Moore militeaza pentru frumusetea naturala

de Razvan Boboc în 14 Iul 2008
Julianne Moore militeaza pentru frumusetea naturala

Actrita Julianne Moore crede ca utilizarea botoxului nu le face pe femei sa arate mai tinere. Ea mai spune ca actritele de la Hollywood ar trebui sa-si accepte adevarata varsta, conform Femalefirst.co.uk. "Nu inteleg de ce femeile folosesc botox. Asta nu le face sa arate mai tinere, le face sa arate ca si cum si-ar fi facut o astfel de procedura. Nu o sa mai arati niciodata ca la 25 de ani, ce poti sa faci in privinta asta?", a spus Moore.

Moore mai spune ca in lumea filmului exista o mare presiune asupra femeilor care trebuie sa arate mereu tinere. "Este foarte greu pentru actrite. Cand este vorba de un prim-plan, se vad lucruri care in alte conditii nu s-ar vedea. Oamenii se sperie", a mai spus Julianne Moore.

Cel mai recent film in care apare Moore este "Blindness", bazat pe romanul cu acelasi titlu al scriitorului portughez Jose Saramago, laureat al premiului Nobel pe anul 1998. Filmul prezinta povestea sotiei unui medic care devine singura persoana care mai poate vedea dintre toti locuitorii unei comunitati atinse brusc de orbire din motive misterioase.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells