Johnny Depp, super-computerul din noul film al lui Christopher Nolan

de Cristina Grigore în 13 Dec 2012
Johnny Depp, super-computerul din noul film al lui Christopher Nolan

Christopher Nolan va fi producătorul lui Transcendence, anunţă The Warp, un film la cârma căruia se va afla colaboratorul său la seria Batman, directorul de imagine Wally Pfister. Va fi prima încercare regizorală a acestuia, iar filmul, ce-l are în rol principal pe Johnny Depp, promite a fi o incitantă incursiune în lumea super-computerelor. Ai mai jos rezumatul acţiunii.

„Trei oameni de ştiinţă – Max şi echipa formată din soţii Will (Depp) şi Evvelyn – reuşesc să pună în funcţiune primul computer din lume perfect conştient de propria existenţă şi înzestrat cu caracteristici umane. Când un grup de terorişti anti-tehnologie îl asasinează pe Will, Evelyn îi transferă întreaga sferă de informaţii existente în creier într-un prototip al super-computerului la care au lucrat. Deşi aparent are senzaţia că experimentul a eşuat, în scurtă vreme ia contact cu Will, care o contactează într-o formă caracteristică noii sale situaţii.

Ea încearcă apoi să-l conecteze pe Will la internet, astfel încât el să poate facă noi descoperiri ştiinţifice. Will îi cere lui Evelyn să conecteze la computer un microfon şi o cameră video, pentru a putea să o vadă şi să o audă, de asemenea. Când teroriştii află despre asta, fac tot posibilul pentru a intra în posesia super-computerului şi pentru a-l distruge. Dar Will deja nu mai are nevoie de calculator pentru a supravieţui”.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 13 decembrie 2012 10:41
chiar arata interesant filmul............abia astept
paul2011 pe 13 decembrie 2012 17:09
abia astept filmul ..are o poveste foarte interesanta ...sigur va iesi un film foarte bun , doar vorbim de Christopher Nolan :) .
rizea.alex70 pe 13 decembrie 2012 19:48
Acest film pare interesant mai ales ca pe afis se afla Jonny Deep...
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2013 14:27
Ma bucur ca aceasta colaborare frumoasa se continua si in acest nou film.
regient pe 23 ianuarie 2013 19:14
Abia astept filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells