John Leguizamo despre Land of the Dead

9 Apr 2005
John Leguizamo despre Land of the Dead
Dupa ce a terminat filmarile la noul film cu zombie al lui George A. Romero, John Leguizano (foto) a facut cateva declaratii de presa despre ce se petrece in Land of the Dead.
Joc rolul unui ucigas de zombie. Este o lume apocaliptica. Si este si foarte politica. Este un loc foarte ambitios. Este un film de actiune, cu implicatii politice. Are si momente comice. Zombie au peluat controlul si cativa oameni de aripa dreapta controleaza totul... Apoi vine clasa muncitoare, adica eu si Simon Baker, care incercam sa furam provizii de la zombie. Suntem oameni cu salariul minim. (Rade)
E ciudat. Am si eu propria mea ipoteza despre politica. Cred ca toate au legatura cu razboiul din Irak si face sa para totul mai usor, ca atunci cand nu poti lua moartea prea in serios. Se joaca asa cu teama noastra. Stiu ca mie mi-e teama. Si mai cred ca are legatura cu neo-conservatorii din aripa dreapta, care controleaza totul si cu puterea corporatiilor...”
Romero a mai regizat si Day of the Dead, iar noul Land of the Dead va avea premiera anul acesta in apropierea Halloween-ului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells