Jodie Foster se îmbarcă spre Elysium

de Cristina Grigore în 4 Ian 2011
Jodie Foster se îmbarcă spre Elysium

Poate că Jodie Foster nu a fost  luată în considerare pentru SF-ul lui Alfonso Cuaron, Gravity (care şi-a găsit până la urmă starurile în persoana Sandrei Bullock şi a lui George Clooney), dar i s-a oferit un rol în Elysium, viitorul SF al lui Neill Blomkamp, pe care l-a şi acceptat, anunţă Empire Online.

Regizor şi scenarist al proiectului, Blomkamp nu a dezvăluit până acum mai nimic din povestea filmului, care îi are deja în distribuţie pe fostul actor din District 9, Sharlto Copley, şi pe Matt Damon. Singurul amănunt cunoscut legat de acest SF este faptul că se va desfăşura pe o planetă din viitorul îndepărtat.

Elysium nu a atras încă finanţarea vreunui studio important, dar, cu Damon şi Foster la bord, nu îi va fi greu să o obţină. Este o revenire a lui Foster la genul SF, după ce rolul său din Contact i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur în 1998.

Actriţa, care are în palmares şi două premii Oscar, aşteaptă anul acesta reacţiile publicului şi ale criticilor – momentan destul de sceptici  – legate de Beaver, filmul pe care l-a regizat şi în care a jucat alături de Mel Gibson.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Krakatau pe 4 ianuarie 2011 14:39
Jodie Foster e, dupa mine, una din legendele feminine ale cinematografiei universale. Iar un SF, in care sa joace alaturi de Matt Damon, suna al naibii de bine.
Radu1711 pe 5 ianuarie 2011 09:57
cred ca o sa se descurce in rolul pe care o sa-l primeasca pentru ca este o actrita foarte talentata
psihologu pe 10 ianuarie 2011 14:34
o actrita cu o lunga si de succes cariera...va face fata cu succes oricarei provocari...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells