Jodie Foster este The Brave and… Number One

de Razvan Boboc în 18 Sep 2007
Jodie Foster este The Brave and… Number One

Lungmetrajul “The Brave One”, cu Jodie Foster in rolul principal, se afla pe primul loc in box office-ul american dupa ce a avut incasari de 14 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare. Filmul este regizat de irlandezul Neil Jordan si prezinta povestea unei moderatoare de radio care devine asasina dupa ce logodnicul ei este ucis. Number one-ul de saptamana trecuta, "3:10 to Yuma", in regia lui James Mangold, se afla acum pe locul al doilea. Russel Crowe Peter Fonda si Christian Bale, protagonistii western-ului, au strans in ultimele trei zile 9,15 milioane de dolari.

Comedia "Mr. Woodcock", cu Billy Bob Thornton in rolul unui profesor de gimnastica sadic, s-a situat pe pozitia a treia - 9,1 milioane de dolari. Urmeaza filmul fantastic sud-coreean "Dragon wars: D-War", cu 5,3 milioane de dolari.

Dupa cinci saptamani de la lansarea in cinematografe, comedia "Super-rai", povestea a doi prieteni obsedati de fete, s-a plasat pe locul cinci cu incasari de 5,2 milioane de dolari. Productia horror "Halloween", regizata de Rob Zombie, s-a situat pe pozitia a sasea, cu incasari de 5 milioane de dolari in primele trei zile de la lansare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells