James Franco şi Anne Hathaway vor în Alien

de Cristina Grigore în 20 Oct 2010
James Franco şi Anne Hathaway vor în Alien

Mult aşteptatul prequel Alien al lui Ridley Scott are deja în vizor câteva actriţe de calibru pentru rolul principal, în capul listei aflându-se Natalie Portman şi Noomi Rapace, urmate de Carey Mulligan şi Abbie Cornish. Nu cu mult timp în urmă, şi starul din Prince of Persia, Gemma Arterton era curtată de Scott pentru rol.  Bloody Disgustig anunţă acum alte două nume interesate să se alăture horror-ului SF,  Anne Hathaway şi James Franco.

Nu încape îndoială ca atât starul din Diavolul se îmbracă de la Prada, cât şi cel din Pineapple Express sunt mai mult decât calificaţi pentru a juca în blockbusterul Alien, ambii fiind obişnuiţi cu filmele cu buget mare. Hathaway a fost White Queen în Alice în Ţara Minunilor, filmul de anul acesta al lui Tim Burton, dar a jucat şi în comedia de acţiune Scăpaţi de Smart, din 2008.  James Franco, cunoscut şi din vechile filme Spider-Man, a terminat vara aceasta filmările la Rise of the Apes, şi va putea fi văzut într-o performanţă demnă de Oscar în 127 Hours, filmul lui Danny Boyle ce va avea premiera românească pe 18 mai 2011.

Nu se ştie încă ce rol ar putea avea Franco în scenariul noului film Alien, ce aparţine lui Damon Lindelof (LOST). Se pare că Fox şi Ridley Scott sunt gata să dea rolul principal unui actor, în caz că nici una dintre actriţe vizate până acum nu va dori să ia parte la proiect.

Crezi că noul film Alien trebuie să păstreze rolul principal feminin? E potrivit James Franco pentru rolul principal din Alien?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 20 octombrie 2010 15:13
Anne Hathaway va fi buna in rolul asta cum a fost Adrien Brody in PREDATORS, adica de nicio culoare.... Asta este - unii actori sint croiti pt filmele de actiune, altii nu. Cei doi mentionat in mod sigur nu au ce cauta in filme de actiune pt ca nu dau credibilitate rolurilor si nici filmelor, in ultima speta. Parerea mea.
smiley3abe pe 20 octombrie 2010 16:44
Parcea 127 Hours apare pe 18 martie 2011. Si nu stiu ce sa zic de James Franco, cand nu stim personajul. Oricum, mi-ar placea sa-l vad in Alien :)
smiley3abe pe 20 octombrie 2010 19:15
Parca*
Alien pe 21 octombrie 2010 10:33
@spartacus - ai perfecta dreptate, Anne Hathaway nu are ce cauta in Alien ca sa nu mai vorbim ca nici chiar frumoasa nu este. Personal as merge pe Lena Headey, chiar ii sta bina cu mitraliera in mana.
Kable pe 23 ianuarie 2011 21:05
James Franco da , dar Anne Hathaway?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells