Ben Affleck dă Replay?

de Cristina Grigore în 20 Oct 2010
Ben Affleck dă Replay?

Ben Affleck, al cărui talent ca regizor a fost reconfirmat de succesul internațional al filmului The Town, care i-a adus 107 milioane de dolari, dar şi aprecierea criticilor, este, pentru mulți cineaşti de la Hollywood, o alegere numai bună pentru proiectele lor.

Conform Deadline, Warner Bros. i-a oferit acestuia regia şi rolul principal în adaptarea cărţii lui Ken Grimwood din 1989, intitulată Replay. Proiectul se află de 22 de ani în vizorul producătorilor, însă abia acum a ajuns să fie adaptat, sarcina revenindu-i scenaristului Jason Smilovic. Protagonistul cărţii este un bărbat de 43 de ani, jurnalist la radio, care moare, dar se trezeşte apoi şi constată că are din nou 18 ani, lucru ce îi oferă posibilitatea de a-şi retrăi viaţa şi de a face alegeri diferite de cele anterioare.

Affleck, care a refuzat de curând oferta de a regiza Tales from the Gangster Squad, este interesat şi de The Trade, o poveste din 1973 a doi jucători de baseball de la echipa The Yankees, care au şocat pe toată lumea când au anunţat că vor să facă schimb de neveste. Pentru acest film, îi va avea parteneri pe fratele său, Casey şi pe bunul său prieten, Matt Damon. E posibil ca Affleck să decidă între cele două proiecte abia după ce va citi scenariile finale ale celor două producţii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells