James Franco, mentorul lui Michael Shannon în The Iceman

de Cristina Grigore în 21 Ian 2011
James Franco, mentorul lui Michael Shannon în The Iceman

Poate nu ai auzit de regizorul producţiei The Iceman, Ariel Vroman (ultimul său film este thriller-ul horror Danika, din 2006), dar cu siguranţă îi ştii pe Michael Shannon (Revolutionary Road, Boardwalk Empire), Benicio Del Toro şi James Franco.

Conform Deadline, cei trei actori au fost confirmaţi în adaptarea cărţii lui Anthony Bruno, The Iceman: The True Story of a Cold-Blooded Killer, după ce, în luna septembrie a anului trecut, producţia fusese anunţată cam în acelaşi timp cu… Iceman, un film cu subiect identic, dar cu Mickey Rourke în rol principal.

Având în vedere că despre filmul cu Mickey Rourke nu s-a mai auzit nimic, iar în pagina sa de pe IMDB nu apare acest titlu, e posibil ca dintre cele două producţii concurente doar The Iceman să vadă lumina ecranului.

Cel supranumit The Iceman se chema în realitate Richard Kuklinski (1935-2006) şi şi-a câştigat notorietatea prin metoda inedită prin care lucra: îngheţa trupul victimelor sale pentru a face astfel ora decesului greu de stabilit şi pentru a da poliţiei o pistă falsă. La fel ca protagonistul serialului Dexter, acesta şi-a mascat latura violentă printr-o viaţă de familie idilică.

În timp ce vecinii şi familia îl credeau un om de afaceri obişnuit, Kuklinski a ucis peste o sută de persoane. Conform unor declaraţii ale sale – preluate de scenaristul Morgan Land din documentarul The Iceman Tapes: Conversations with a Killer by Jim Thebaut – nu a avut vreodată remuşcări pentru faptele comise, ci doar pentru că acestea i-au afectat familia. Del Toro a primit rolul mafiotului Roy Demeo, angajatorul lui Kuklinski, iar Franco a obţinut partitura mentorului său asasin, Mr. Softee.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 20 ianuarie 2014 18:59
Cred ca merita sa-i acord o sansa filmului....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells