Clint Eastwood va regiza… un musical

de Cristina Grigore în 21 Ian 2011
Clint Eastwood va regiza… un musical

Faimoasa Beyonce şi veteranul Hollywood-ului Clint Eastwood îşi vor uni forţele pentru a aduce pe marele ecran ce-a de-a patra iteraţie a musicalului A Star Is Born, anunţă Collider.

Cea mai recentă versiune a filmului a fost lansată în 1976 şi i-a avut în rolurile principale pe Kris Kristofferson şi Barbra Streisand. Streisand şi compozitorul Paul Williams au câştigat atunci un Oscar pentru cel mai bun cântec original.

A Star is Born spune povestea de dragoste dintre o tânără artistă aflată în ascensiune (Beyonce) şi un fost star alcoolic, nevoit să renunţe la scenă. Deşi nu a fost anunţat încă nimic oficial, se pare că cei de la studiourile producătoare, Warner Bros., îl au în vizor pe Will Smith pentru rolul vedetei alcoolice.

Deşi cunoscută mai mult pentru vocea şi mișcările sale de dans unduitoare, Beyonce Knowles a avut numeroase apariţii în filme şi seriale. Thriller-ul său din 2009, Obsessed, a arătat că artista nu este total lipsită de talent actoricesc; filmul a avut şi un mare succes la box-office.

Cât despre Clint Eastwood, acesta a fost dintotdeauna interesat de muzică. A vrut să îşi ia diploma în teorie muzicală când era în facultate, iar începutul carierei cinematografice îl surprinde la cârma unor filme care au drept subiect tot muzica. În plus, a fost autorul coloanei sonore pentru multe din filmele sale (Mystic River, Million Dollar Baby, Changeling).

O combinaţie de profesionişti mai puţin obişnuită, dar cu şanse mari de succes, A Star is Born va începe filmările în această toamnă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 21 ianuarie 2011 15:31
sper sa regizeze bine
chris-T pe 21 ianuarie 2011 18:10
Woo ... Can't wait !!! O_O
Sper sa iasa ceva frumos .... Si sper ca Honey Bee sa joace impecabil :D

dex pe 21 ianuarie 2011 20:46
si-o pierdut mintile acuma, la batranete..
doinarac pe 23 ianuarie 2011 00:17
Wow! Uimitoare combinatie!
Mie personal nu-mi suna bine!
Dar e posibil sa ma insel.

margott pe 5 noiembrie 2011 18:00
Nu ma dau in vant dupa musicaluri, dar pentru Clint Eastwood merita vazut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells