"Into the Wild" - cel mai bun film la Premiile Gotham

de Razvan Boboc în 29 Nov 2007
"Into the Wild" - cel mai bun film la Premiile Gotham

Filmul "Into the Wild", regizat de Sean Penn, a fost desemnat Cel mai bun film la cea de-a 17-a ceremonie de decernare a Premiilor Gotham, unele dintre cele mai prestigioase distinctii acordate de cinematografia americana independenta. "Into the Wild" este o poveste inspirata dintr-un caz real, o calatorie a descoperirii de sine pe care un aventurier, Chris McCandless, 24 de ani, o face plecand din Dakota de Sud in Alaska. Scenariul a fost adaptat dupa bestseller-ul scris de Jon Krakauer.

"Sicko" al lui Michael Moore, a obtinut premiul Gotham pentru Cel mai bun documentar. Premiul pentru Cel mai bun colectiv de actori a fost impartit de echipa care a lucrat pentru filmul "Before The Devil Knows You're Dead" si echipa productiei "Talk to Me".

"Frownland" a castigat premiul Cel mai bun film care nu este difuzat la un cinematograf de langa tine.

Anul acesta au fost onorate cinci personalitati din cinematografia mondiala: criticul Roger Ebert, actorul Javier Bardem, regizoarea Mira Nair, scenaristul Mark Friedberg, presedintele IFC Entertainment Jonathan Sehring si primarul orasului New York, Michael Bloomberg.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells