Interviu cu Owen Wilson şi Jason Sudeikis

20 Apr 2011
Interviu cu Owen Wilson şi Jason Sudeikis

Owen Wilson şi Jason Sudeikis sunt starurile celei mai noi comedii semnate de fraţii Farrelly, Concediu de la căsnicie. Ei sunt Rick şi Fred, doi prieteni foarte buni căsătoriţi de mulţi ani, care sunt pe punctul de a afla ce pot face cu o săptămână de libertate absolută. Încercând să readucă pasiunea în căsniciile lor, consoartele celor doi (Jenna Fischer, Christina Applegate) le oferă soţilor o săptămână în care sunt liberi să facă orice îşi doresc, fără întrebări şi mai ales, fără consecinţe. Pare într-adevăr un vis devenit realitate pentru Rick şi Fred, însă comicul situaţiei nu întârzie să apară. Proaspeţii crai realizează repede că libertatea câştigată peste noapte nu îi ajută absolut deloc şi că după atâţia ani de trai liniştit,  sunt complet depăşiţi de provocările burlăciei. 

Află mai jos ce a însemnat pentru Wilson şi Sudeikis apariţia în Concediu de la căsnicie:

Având în vedere rolurile din comediile de succes cu şi pentru prieteni, cum ar fi Wedding Crashers şi Starsky & Hutch, se poate spune că tu cauţi deliberat genul ăsta de filme?
Owen Wilson: Nu există neapărat un plan în acest sens. Cred că totul mi se trage din copilărie, când am crescut înconjurat de fraţi şi am dezvoltat o atracţie faţă de genul acesta de filme şi de umor. 

Cât despre Jason, se poate spune că el a făcut deja tranziţia de la apariţia lui frecventă în Saturday Night Live în filme de lungmetraj. În ce moment al carierei sale poate un actor să facă trecerea de la micul spre marele ecran?
Jason Sudeikis: Ca să fiu sincer, am decis asta în momentul în care oamenii au început să mă întrebe dacă nu vreau să joc în filme de lungmetraj. În mod normal iei decizia asta după ce ai ocazia să lucrezi alături de nişte oameni minunaţi - cum a fost cazul meu la Saturday Night Live,€“ şi se poate spune că am continuat pe aceeaşi linie a norocului. Sper că şi în continuare să tot întâlnesc  oameni amuzanţi.

În Concediu de la căsnicie, Rick, personajul tău, este la o distanţă de ani lumină de tipul carismatic avut până acum pe marile ecrane. Cum ai fost privit după acest film?
Owen Wilson: Ţin minte cum fratele meu mai mare, care chiar joacă şi în film, a venit din Atlanta, unde filmam şi m-a văzut la garderobă. Mi-a spus "arăţi atât de rau". Numai pentru că aveam pe mine hainele alea nepotrivite şi mă simţeam ca şi cum nu mi-ar ieşi nicio combinaţie. Când porţi blugi cu dungă şi ai în picioare pantofi ortopedici... nu ai cum să te simţi prea sexy.

Jason, spre deosebire de personajul tău, Fred,€“ care este disperat după femei, tu ai altă concepţie despre relaţii. Cât de uşor ţi-a fost acest rol?
Jason Sudeikis: Eu chiar cred în ideea de dragoste, căsnicie şi monogamie. Am impresia că numai reclama filmului stârneşte controverse şi discuţii în rândul cuplurilor, de genul "Tu ai face asta?", "Dragă, tu ce-ai face dacă ţi-aş acorda un Concediu de la căsnicie?"

Când faci parte dintr-un film al fraţilor Farrelly, cu o distribuţie plină de comedianţi ca Sudeikis, Stephen Merchant şi JB Smoove, improvizaţiile încep să curgă de la sine, nu? 
Owen Wilson: Toată lumea se simţea bine să-şi aducă într-un fel contribuţia. E plăcut să ştii că lucrezi la un proiect la care, deşi nu trebuie să schimbi nimic, eşti liber să vii cu ceva în plus. Ceea ce m-a făcut să mă simt bine din start a fost faptul că eram toţi pe aceeaşi lungime de undă în privinţa umorului.

Fred şi Rick s-au înstrăinat de circuitul întâlnirilor amoroase de ceva vreme, aşa că habar nu au care mai sunt locaţiile de agăţat femei. Regulile jocului s-au schimbat major.  Care ar fi cele mai bune locaţii de agăţat?
Owen Wilson: The Olive Garden.
Jason Sudeikis: Chuck E. Cheese. Ruby Tuesday. Whole Foods.

Nu vă putem lăsa să scăpaţi fără a ne răspunde la următoarea întrebare: dacă aţi avea un Concediu de la căsnicie, cu cine l-aţi folosi? 
Jason Sudeikis: Raquel Welch în versiunea din 1967. Pot să folosesc permisul ca fiind valabil într-o maşină a timpului? Pe cine păcălesc? O vreau pe Raquel Welch din 1997. Ok, ok. O iau pe Raquel Welch din 2007, dar nu azi, totuşi. Nu acum. Acum o vreau pe Helen Mirren (râde).
Owen Wilson:  Mă gândesc mai mult la locaţie. Cred că e mai important unde ai vrea să te duci dacă ai avea un Concediu de la căsnicie (râde). 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 20 aprilie 2011 09:40
cred ca o sa fie o comedie pe cinste astept sa apara
mumoftheforest pe 20 aprilie 2011 11:24
m-ar interesa s-o vad ,mai ales ca-mi plac filmele in care a facut cuplu cu alti mari actori simpaticul de OWEN WILSON
alex_il_fenomeno pe 21 aprilie 2011 17:56
Jason Sudeikis nu este un mare nume , insa Owen Wilson uimeste de fiecare data !
xerses pe 22 mai 2011 19:44
Owen Wilson "duce" orice film spre reusita sigura.
Champion pe 1 aprilie 2012 08:22
...ati inteles ce se intimpla ,interesant articol, o spune cine cineva mai pregatit ca mine .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells