Independence Day 2 şi 3, cu sau fără Will Smith?

de Cristina Grigore în 28 Oct 2011
Independence Day 2 şi 3, cu sau fără Will Smith?

Anunţate încă din primăvară, continuările blockbuster-ului din 1996, Independence Day, sunt pe cale de a fi realizate, însă unele probleme financiare pun beţe-n roate producţiei acestora şi ar putea ţine deoparte vedeta primului film, Will Smith, anunţă Vulture.

În luna martie a acestui an, vestea că părţile a doua şi a treia ale seriei ar putea fi filmate în paralel a iscat controverse printre producătorii în ceea ce priveşte costurile realizării acestora, astfel încât aceștia au decis să aştepte finalizarea scenariilor.

Cum poveştile celor două continuări sunt acum aproape încheiate, cei de la Fox s-au declarat dornici să treacă la treabă, deşi nu au rezolvat încă problema banilor. Pe lângă onorariul consistent pe care urmează să-l primească regizorul Roland Emmerich, Will Smith a cerut 50 de milioane de dolari pentru cele două sequel-uri în care urmează să apară (şi se pare că actorul mai are o cerinţă, aceea ca soţia sa, Jada şi fiica sa, Willow, să apară şi ele în continuările seriei).

Smith nu a semnat încă contractul pentru apariţia în viitoarele filme Independence Day, deşi a declarat că este dornic să-şi reia rolul, însă cei de la Fox sunt hotărâţi să înceapă filmările şi fără el (cu ajustările de rigoare ale poveştii).

Detaliile viitoarelor scenarii sunt încă ţinute sub cheie, dar un lucru este sigur. Nu vom avea de-a face cu o producţie a cărei poveste a fost împărţită în două, ci cu două filme cu scenarii de sine stătătoare.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 28 octombrie 2011 10:15
Will Smith a fost cam tot farmecul filmelor.... dar poate fi cu siguranta inlocuit. Era doar un pilot, el distruge nava mama... dar nu il vad neaparat esential pentru continuari. Se mai gasesc si alti actori buni pe la Hollywood :))
Bayard pe 28 octombrie 2011 10:16
*farmecul filmului
gyxu78 pe 28 octombrie 2011 18:19
cred ca asta este si motivul pentru care nu a mai aparut in vreun film de mult timp will, se vinde scump, asta e ca tiganu ,cand pleaca undeva trebuie sa ia si piranda si puradelu cu el :)
blastpit pe 28 octombrie 2011 12:29
Iar continuari si iar continuari...nu era de ajuns un singur film?Si e mai frumos filmu cu mutra lu Smith:P N-ar mai avea farmecul ala de Im a black baddas :))
airbender pe 28 octombrie 2011 14:29
intoarcerea lui will smith ar garanta 50% din succesul filmului..asta e parerea mea..primul film a fost super..ambii actori trebuie sa revina pt k sunt facuti pt rolurile astea..parerea mea este sa nu se mai faca deloc dak actorii din primu film nu revin.sper sa aud vesti bune..ramane de vazut:)
Crist11 pe 28 octombrie 2011 15:43
Sper ca va lua cea mai bune decizie.
Gebeleizis pe 28 octombrie 2011 15:52
Will Smith a fost esential in primul film, dar chiar sa ceri 50 mln de $ mi se pare cam exagerat.....
radu3455 pe 28 octombrie 2011 17:41
ar fi super sa apara
alex_il_fenomeno pe 29 octombrie 2011 09:35
doar la capitolul poveste sa exceleze , pentru a fi reusite .
bmihaig79 pe 30 octombrie 2011 10:22
in general la un film de succes partea a 2-a si chiar a 3-a nu prea mai au acelasi impact la public dar cand mai lipseste si actorul principal care este sarea si piperul..... s-a cam dus de rapa.
margott pe 31 octombrie 2011 14:41
Personal nu cred ca sunt necesare continuarile astea la Independence Day, nu e chiar atat de grozav filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells