Imagini noi din Red, comedia neagră cu agenţi CIA

de Adriana Cuţa în 12 Aug 2010
Imagini noi din Red, comedia neagră cu agenţi CIA

Cei de la Summit Entertainment tocmai au dat publicităţii opt imagini inedite din Red, noul film în regia lui Robert Schwentke, inspirat din romanele de benzi desenate semnate Warren Ellis şi Cully Hamner.

Cu Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich şi Helen Mirren în rolurile principale, filmul prezintă povestea lui Frank Moses (Willis), un fost agent CIA care s-a hotarât să compenseze aventurile de odinioară cu o existenţă cât mai liniştită. Până când un asasin profesionist încearcă să îl ucidă! Cu noul stil de viaţă compromis de încăpăţânarea asasinului şi cu femeia iubită în pericol, Frank trebuie să se ocupe singur de situaţie, prin urmare apelează la echipa sa de odinoară (Freeman, Mirren şi Malkovich) pentru a încerca să-i vină de hac inamicului său.

Conform ropeofsilicon.com, filmul a primit ratingul PG-13 (pentru limbaj şi scene de violenţă) din partea comisiei de rating din SUA, deşi benzile desenate din care este inspirat sunt destul de brutale. Ratingul pentru Romania va fi dat aproape de lansarea în cinematografele româneşti, care va avea loc pe 29 octombrie 2010.

Poţi vedea cele opt imagini în galeria foto ataşată articolului.

Vei merge în octombrie să vezi Red?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 august 2010 13:59
filmul pare ok ...
cetateanu pe 14 octombrie 2010 16:31
Din pacate nu prea am unde sa-l vad dar ma incanta idea de ai vedea intr-un film pe Morgan Freeman , John Malkovich , Bruce Willis si Helen Mirren.
cetateanu pe 17 octombrie 2010 17:29
Am vazut filmul si este excelent il recomand cu placere.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells