Hugo Weaving în The Hobbit

de Ştefan Dobroiu în 12 Iun 2009
Hugo Weaving în The Hobbit

Nu, încă nu s-a aflat cine o să-l interpreteze pe descurcăreţul hobbit Bilbo, dar Guillermo del Toro a făcut ce-a făcut şi i-a convins pe Hugo Weaving, Ian McKellen şi Andy Serkis să revină în rolurile celebrilor Elrond, Gandalf şi Gollum. Intervievat de MTV (şi citat de comingsoon.net), del Toro a mărturisit că cei trei "îşi vor relua rolurile din trilogie". Dacă ştim foarte bine ce rol important au Gandalf şi Gollum în cartea lui J.R.R. Tolkien, deocamdată nu se ştie cât va apărea Weaving, al cărui Elrond ar putea avea parte de o prezenţă mai consistentă în film decât în carte.

Despre ce e vorba în The Hobbit? Bilbo Baggins îşi părăseşte confortabilul bârlog şi, însoţit de un grup de pitici, porneşte spre Muntele Singuratic pentru a recupera din măruntaiele sale nepreţuita comoară furată de balaurul Smaug. Aparent neajutoratul Bilbo va trebui să înfrunte o mulţime de pericole şi să îndure nenumărate neajunsuri, dar va pune mâna între timp şi pe fantasticul Inel al puterii, cel în jurul căruia se vor da atâtea lupte în Pământul de mijloc câteva decenii mai târziu.

Aventurile lui Bilbo în căutarea Muntelui singuratic, precum şi concursul său de cimilituri cu Gollum, se vor regăsi în două filme, primul cu premiera programată în decembrie 2011, al doilea cu premiera în decembrie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyria pe 12 iunie 2009 19:16
Bilbo vizits Elrond's house on his way to the Lonely Mountain. He is the one who explains them the map. So he has quite an important role.
Sorry, that I have written in English. I understand Romanian quite well, though I do not speak it well enough to explain Elrond's role.

StefanDo pe 12 iunie 2009 19:39
multumesc pentru observatie, se pare ca ai citit cartea cu mai mare atentie decat mine :)
bloodthirst pe 12 iunie 2009 20:53
Lord of the rings...un film INEGALABIL,fara cusur si de o amploare imensa,un film ce mi-a marcat viata pozitiv!Sper si cred ca ''The hobbit'' sa se ridice la scara asteptarilor mele.Il astept cu nerabdare!
Dragosh02 pe 12 iunie 2009 22:13
Da...ce s-a intamplat cu Ian Holm ? Care il interpreta pe Bilbo si in trilogie... ? Adik... nu le trebuie un actor mai tanar,pt k Bilbo avea deja 50 de ani cand s-a petrecut actiunea,si dupa ce a luat inelu,el nu a mai imbatranit nici un pic...
Filmul asta e cu mult prea important k sa poti acepta orice fel de greseala,oricat de mica ar fii ea...
Desi,daca ma gandesc,nu stiu cum v-a iesi macar pe aproape la fel de spectaculos k trilogia,pt k povestea este una exclusiv pt copii. Guillermo del Toro a zis, k nu va fii un film pt cei mici,dar nu vad cum ar putea obtine ceva intunecat,sumbru si violent din ceva dragalas (" Alba k zapada si cei 7 pitici "este o carte mult mai intunecata decat "The Hobbit" - daca se poate utiliza cuv asta in aceeasi propozitie cu aceste 2 povesti )

Alex104 pe 13 iunie 2009 13:36
citeste cartea ...nu e dragalasa deloc....sunt batalii, sunt goblini si mor oameni...plus ca guillermo poate sa faca lucruri sumbre si din nori pufosi de bezea roz...am vazut chestii horror facute din alice in tara minunilor si nici macar nu erau facute de el...eu il astept cu nerabdare
boshorog pe 13 iunie 2009 14:59
Cartea e plina de caft si jump'n'run, dar daca vreti sa va convingeti prietenele sa o citeasca sau sa vina la film, le puteti spune ca are si ceva dragoste, mai pe la sfarsit... :)
Sper ca scena cu atacul Esgaroth-ului cand Bard il ucide pe Smaug sa nu dezamageasca. Ian McKellen a facut un Gandalf excelent in LOTR, dar sunt mai curios cine o sa-l joace pe fili-kili-oin-gloin-thorin-dwalin-balin-bifur-bofur-bombur-dori-nori-ori decat pe bilbo... Adica pitici-pitici, da'... talent sa aiba!

Ionutz pe 14 iunie 2009 00:12
Pt. dragosh02.... baiete... invata limba romana ca o scrii jalnic... "v-a iesi" , "va fii" ... ma zgaraie pe creier cand ma gandesc ca mai sunt ca tine o gramada..
angesa pe 14 iunie 2009 17:54
Mai au rost corectiile de scriere in lb. romana, tinand cont ca stilul pe net este ceva gen "pasareasca"? Nu cred!
Cartea am citit -o, astept filmul!

Twiblack pe 17 iunie 2009 18:23
eu unu nu prea am incredere in Del Toro ca poate ridica filmul la asteptarile fanilor ...este un regizor bun cu experienta in domeniu, dar viziunea lui asupra fantasticului e putin ciudata ...:D parerea mea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells