Hugh Jackman: „Wolverine este structura de rezistenţă a carierei mele”

de Cristina Grigore în 25 Iul 2012
Hugh Jackman: „Wolverine este structura de rezistenţă a carierei mele”

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, actorul Hugh Jackman a vorbit despre cel mai celebru personaj pe care l-a interpretat, The Wolverine, pe care l-a numit „structura de rezistenţă” a carierei sale.

El îşi va relua pentru a cincea oară rolul în filmul dedicat exclusiv aventurilor supereroului, The Wolverine, ce va da startul filmărilor săptămâna viitoare în Sydney, Australia.

„Am lucrat 12 ani la personajul Wolverine şi în vreme ce franciza va continua fără probleme şi în lipsa mea, adevărul este că pentru mine rolul a reprezentat structura de rezistenţă a carierei mele”, a spus Jackman.

Actorul este mândru că va avea ocazia să se transforme în The Wolverine chiar pe meleagurile sale de baştină. „Sunt atât de bucuros că mă aflu acasă. A filma o producţie de o asemenea amploare aici reprezintă unul dintre marile privilegii de care am avut parte până acum în carieră”, a declarat el.

Sequel-ul lui X-Men Origins: Wolverine, în regia lui James Mangold, îl va înfăţişa pe Logan în Japonia, unde călătoreşte pentru a-şi perfecţiona abilităţile sub tutela unui războinic samurai.

Alături de Jackman va apărea în film, în rolul lui Viper, rusoaica Svetlana Khodchenkova (Tinker Tailor Soldier Spy). Iniţial, rolul i-a fost oferit lui Jessica Biel, care a renunţat însă la partitură săptămâna trecută. Lansarea lui The Wolverine va avea loc pe 26 iulie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 iulie 2012 09:42
Ce vorbe mari!
Bayard pe 25 iulie 2012 10:15
Da, are dreptate, toata cariera lui s-a ocupat de rolul asta, Wolverine.... si o sa-i ramana emblematic pentru cariera, desi a avut filme mult mult mai bune.
paul2011 pe 25 iulie 2012 13:13
Suuuper . Hugh , you are the best .Keep up the good work :D . Abia astept sa vad The Wolverine :) .Eu il consider cel mai tare erou din Marvel Univers .
Pavel.F pe 25 iulie 2012 16:08
un actor foarte bun merita vazut filmele in care joaca el.Mie imi place actorul.
zeno.marin pe 25 iulie 2012 16:34
Hugh Jackman: „Wolverine este structura de rezistenţă a carierei mele” No bine... Doar n-o fi Hamlet...

Intrebare - astuia cand ii cresc unghiile, cu ce si le taie? Cu flexul?...

Se spune despre Hugh Jackman ca a ajuns la spital dupa ce a incercat sa se scobeasca in nas....

paul2011 pe 25 iulie 2012 18:16
Vai ce gluma buna . Esti mai tare decat Doru Octavian Dumitru. Serios vorbesc . Du-te la Romanii au talent :)) .Te va face sa te simti mai bine .
darayawaus pe 25 iulie 2012 18:38
Zeno, eu stiam ca a patit-o incercand sa se scarpine intr-o zona mult mai erogena decat nasul :(
marius93 pe 25 iulie 2012 18:23
Hugh Jackman isi va relua rolul pentru a sasea oara. A avut un cameo in rolul lui Wolverine si in X-men: Cei dintai (2011)
alex_il_fenomeno pe 10 august 2012 12:36
si eu tind sa cred acelasi lucru .
andaax pe 19 august 2012 11:42
wolverie e cel mai tare film pe care l-am vazut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!il ador!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells