Hugh Jackman: „Anne Hathway merită Oscarul pentru rolul din Mizerabilii”

de Cristina Grigore în 23 Nov 2012
Hugh Jackman: „Anne Hathway merită Oscarul pentru rolul din Mizerabilii”

Mizerabilii, drama muzicală regizată de Tom Hooper (King’s Speech), cu Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried şi alte nume celebre, va ajunge pe 25 ianuarie pe marile ecrane de la noi, iar filmul are mari şanse de a intra în atenţia Academiei Americane de Film, cel puţin pentru rolul interpretat de Anne Hathaway, cel al lui Fantine. Asta în opinia colegului său de platou, Hugh Jackman.

Actriţa a pierdut aproximativ 11 kg pentru a fi cât mai convingătoare în rolul prostituatei Fantine, iar Jackman este ferm convins că merită un Oscar pentru felul în care şi-a jucat personajul. Iată ce spune actorul în interviul acordat revistei Vogue: „După prima zi de repetiţii, i-am spus lui Tom ‘Poţi să dai acum drumul la cameră, să elimini digital scenariul din mâinile ei şi tot va câştiga Oscarul’”.

Jackman nu a fost însă singurul impresionat de interpretarea şi calităţile vocale ale lui Anne. Amanda Seyfried, care o joacă în musical pe fiica lui Fantine, Cosette, a ţinut să menţioneze: „Când am auzit-o cântând, mi-am spus ‘La naiba. Trebuie să-mi îmbunătăţesc considerabil performanţa’”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 23 noiembrie 2012 14:43
Probabil ca va si primi oscarul cine stie....
Bayard pe 23 noiembrie 2012 20:21
Vreau doar sa mentionez ca niciunul din actorii din filmul asta nu a fost pus pe lista cu posibili castigatori ai Oscarurilor!!! Cam neglijent nu??? Jackman, Hathaway, Seyfried, Crowe, toti au sanse... eu nu am vazut musicalul, nu stiu cat de mari sunt rolurile fiecaruia.
Tyson_Kyd pe 24 noiembrie 2012 15:46
Sper sa-l primeasca, il merita, mai ales caci este o actrita formidabila .
SANDA45 pe 25 noiembrie 2012 09:42
probabil il ia.
Arlequinade pe 25 noiembrie 2012 17:20
Sper sa-l ia. E cazul sa mai vedem si musicaluri care primesc atentie pozitiva.
Beatryce pe 25 noiembrie 2012 22:30
merita!
alex_il_fenomeno pe 27 decembrie 2012 12:39
daca spune asta starul din "X-Men"... de abia astept sa o urmaresc si eu in acel rol.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells