Wesley Snipes l-a strâns de gât pe regizorul lui Blade: Trinity

de Cristina Grigore în 23 Nov 2012
Wesley Snipes l-a strâns de gât pe regizorul lui Blade: Trinity

Într-un interviu acrodat site-ului AV Club, actorul Patton Oswalt a amintit de una dintre cele mai intense experienţe de pe platourile de filmare şi a făcut referire în acest sens la cearta dintre starul lui Blade: Trinity, Wesley Snipes şi regizorul peliculei, David S. Goyer.

Iată ce spune Oswald: „Wesley era de-a dreptul dement, dar într-un sens amuzant al cuvântului. Nu ieşea mai deloc din rulota sa şi fuma iarbă toată ziua. Îmi amintesc că într-una din zilele de pe platourile de filmare – o zi în care fiecare dintre noi puteam alege să ne îmbrăcăm cu ce vrem – era un actor de culoare care a ales să poarte un tricou pe care scria mare ‘Garbage’ [gunoi]. Tricoul îi aparţinea. Şi Wesley şi-a făcut apariţia pe platou – nu ieşea decât să filmeze secvenţe de close-up, în rest totul era făcut de dublura lui (eu nu a filmat decât o scenă cu el). S-a dus la regizor şi i-a zis ‘Mai este un singur tip de culoare în film şi îl pui să poarte un tricou pe care scrie gunoi? Ticălos rasist! Apoi a încercat să îl sugrume pe Goyer’”.

„ În noaptea aceea, am mers cu toţii la un club de striptease. Am dat acolo de un grup de motociclişti, iar David le-a spus că le plăteşte consumaţia dacă apar a doua zi pe platourile de filmare şi se prefac că sunt garda lui de corp. Wesley s-a speriat îngrozitor si s-a refugiat în rulota sa. Peste încă o zi, a stat de vorbă cu Goyer şi i-a spus că, în opinia lui, el, regitorul, ar trebui să demisioneze. David i-a replicat cu aceeaşi frază, motivând că oricum nu mai era nevoie de prezenţa lui – filmaseră toate close-up-urile necesare, iar pentru restul era suficientă dublura. Asta l-a speriat îngrozitor pe Wesley pentru tot restul producţiei şi n-a mai comunicat cu Goyer decât prin intermediul unor bileţele Post-It. Şi semna fiecare bileţel cu ‚De la Blade’”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 23 noiembrie 2012 14:40
Urat scandal intre cei doi...mie unul mi se pare aiurea...no comment.
Vitenko pe 23 noiembrie 2012 15:52
:))) fuma toata ziua iarba
ice_eyes pe 24 noiembrie 2012 01:08
La cat de prost a iesit filmul, nu-l condamn :))
SANDA45 pe 24 noiembrie 2012 17:00
mare scandal...
cristi23 pe 26 noiembrie 2012 08:37
tare urat scandalul acela..nu am stiut de asta pana acuma...poate si din cauza asta filmul a fost desfiintat de critica........filmul nu a fost din pacate la nivelul primelor 2 filme cu Blade
alex_il_fenomeno pe 27 decembrie 2012 12:42
hmm... America, ce sa mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells