Henry Cavill: „Îi voi face dreptate lui Superman”

de Cristina Grigore în 4 Sep 2012
Henry Cavill: „Îi voi face dreptate lui Superman”

Noua faţă ce urmează să fie asociată binecunoscutului costum al lui Superman, actorul Henry Cavill, a ţinut să menţioneze că este cât se poate de pregătit să facă parte din panoplia interpreţilor lui Superman şi că, în ciuda presiunii exercitate de importanţa partiturii, va face tot ce se poate pentru a fi demn de această „moştenire”.

Iată ce a declarat viitorul star al lui Man of Steel: „Este foarte important ca rolul să fie corect interpretat. O mulţime de oameni contează pe mine în privinţa asta. Accept bucuros responsabilitatea, e un lucru grozav, o şansă nemaipomenită. Nu mă pot lăsa copleşit de tensiunea rolului, pentru că asta ar putea să-mi altereze interpretarea şi să fiu o dezamăgire pentru toată lumea. Aşa că am ales să ignor tensiunea şi să mă axez doar pe a fi un cât mai bun Superman, pentru a face dreptate personajului”.

Cavill a descris reboot-ul lui Zack Snyder drept „o modernizarea a lui Superman”, o imagine „cât se poate de realistă” a unui „personaj fantastic”. El a adăugat şi că varianta sa asupra „ultimului fiu al planetei Krypton” va fi una cu care publicul va rezona mult mai uşor.

Din distribuţia lui Man of Steel mai fac parte Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne and Russell Crowe. Lansarea filmului va avea loc pe 14 iunie 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 4 septembrie 2012 10:12
Aha :), urmeaza linia Dark Knight :)
spartacus pe 4 septembrie 2012 14:05
Eu, unul, abia aştept să văd filmul. Christopher Reeve a fost perfect, cred că Henry Cavill nu va dezamăgi nici el: este un actor serios.
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:09
ai foarte mare dreptate
Pavel.F pe 10 septembrie 2012 16:11
Christopher Reeve si Henry Cavill sunt actori mei preferati.
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2012 10:04
sa vedem ce e de el , pana la urma .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells