Partenera lui Tom Cruise, aleasă de Biserica Scientologică?

de Cristina Grigore în 4 Sep 2012
Partenera lui Tom Cruise, aleasă de Biserica Scientologică?

Un articol publicat de revista Vanity Fair a stârnit rumoare în rândul admiratorilor actorului Tom Cruise datorită relatărilor acesteia ce fac legătură între viaţa personală a starului şi iubitele sale, alese, susține publicaţia, în urma unui casting complex susținut de Biserica Scientologică, al cărei membru Cruise este încă de la sfârşitul anilor ’80.

Se pare că înainte de a-şi anunţa, entuziasmat, căsătoria cu Katie Holmes, Cruise a fost cuplat de către mai-marii scientologiei cu o frumoasă actriţă de origine iranian-britanică, Nazanin Boniadi. Aceasta a fost intervievată amănunţit şi pusă să-şi dezvăluie, printre altele, „cele mai ascunse secrete şi toate detaliile vieţii sale sexuale”. A fost sfătuită să-şi modifice aspectul fizic pentru a-i fi pe plac actorului şi, cel mai şocant fapt, să renunţe la iubitul său. Ceea ce s-a şi întâmplat, după ce actriţei i-au fost arătate documente confidenţiale despre acesta.

Boniardi a rezistat în postura de iubită a lui Cruise doar trei luni, vreme în care acesta s-a declarat din ce în ce mai nemulţumit de comentariile sale. Se pare că replica care a pus capac relaţiei a fost „foart bine lucrat”, adresată de Boniardi actorului când acesta a primit din partea Bisericii Scientologice Freedom Medal of Valor. Motivul invocat de star şi raportat de urgenţă membrilor cultului din care face parte a fost că replica iubitei sale implica superioritatea ei intelectuală.

Boniardi a fost chiar pedepsită de Scientologie prin excluderea din cult, dar şi prin înjositoare munci fizice pe care a trebuit să le execute într-un centru de scientologie din Florida, unde a fost mutată după ce Cruise a refuzat să mai vorbească cu ea.

Şi fosta doamnă Cruise, Katie Holmes, este menţionată de publicaţie drept una din alegerile făcute pentru celebrul actor de către Biserica Scientologică.

Contactat pentru a comenta aceste acuzaţii, Cruise nu şi-a exercitat dreptul la replică, în schimb purtătorii săi de cuvânt au negat vehement afirmaţiile din articol, numindu-le „minciuni fabricate să vândă revistele”.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 4 septembrie 2012 10:11
Halucinant :), Boniadi asta a jucat in How I Met Your Mother si mi-a placut foarte mult rolul ei :)
Costirik pe 4 septembrie 2012 17:32
si mie tot de acolo..imi placea la nebunie accentul ei:)
Costirik pe 4 septembrie 2012 17:33
dar pe cinemagia vad ca are 2 filme trecute:)) si niciunul nu e How i met your mother...
alex_il_fenomeno pe 16 septembrie 2012 10:18
cred ca este o mare aberatie.
SANDA45 pe 11 noiembrie 2012 11:37
aberatiiii
monicarusu25 pe 13 ianuarie 2013 13:51
Cand o sa se mai termine si cu aberatia asta?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells