Hainele lui Tony Soprano - scoase la licitatie

de Razvan Boboc în 27 Iun 2008
Hainele lui Tony Soprano - scoase la licitatie

Garderoba celebrului personaj Tony Soprano, interpretat de actorul James Gandolfini in serialul de televiziune de succes "Clanul Soprano", a fost vanduta pentru aproximativ 187.750 de euro in cadrul unei licitatii caritabile organizate de casa Christie's la New York. Un costum plin de sange pe care l-a purtat Tony Soprano cand a fost impuscat de Uncle Junior, a fost adjudecat pentru suma de 43.750 de euro.

O tinuta de casa, compusa dintr-un maiou alb, o pereche de boxeri, un halat de casa scurt si o pereche de papuci de casa din piele, a fost vanduta pentru suma de 21.250 de euro.

Cele 25 de piese de vestimentatie au fost scoase la licitatie de James Gandolfini, in beneficiul unor asociatii de ajutorare a soldatilor americani raniti in Irak si Afganistan.

Serialul "Clanul Soprano" a avut sase sezoane. Imediat dupa un final nu tocmai pe placul fanilor, s-a speculat o adaptare pentru marele ecran a productiei. David Chase spunea anul trecut ca serialul nu a ajuns intr-un punct mort, insa lungmetrajul "Clanul Soprano" nu va exista niciodata.

James Gandolfini a castigat, pentru rolul lui Tony Soprano, trei premii Emmy si un Glob de Aur.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells