Gwyneth Paltrow, într-un costum Iron Man?

de Cristina Grigore în 18 Iul 2012
Gwyneth Paltrow, într-un costum Iron Man?

Costumul lui Iron Man din cea de-a doua iteraţie a aventurilor acestuia, Iron Man 3, a tronat săptămâna trecută la standul Marvel de la Comic-Con, San Diego, însă, potrivit LA Times, studiourile vor mai realiza un costum, de această dată pentru personajul interpretat de Gwyneth Paltrow, Pepper Potts.

Stark a construit un costum pentru Potts în seria de benzi desenate apărută în 2008, The Invincible Iron-Man. Ea a purtat armura într-un moment tensionat al aventurilor supereroului şi a continuat apoi să o îmbrace, sub numele „Rescue”. Întrebat despre acest lucru la convenţia Comic-Con, Jon Favreau, regizorul primelor două filme Iron Man, a confirmat că ideea a mai fost discutată şi are mari şanse de a fi pusă în practică.

„Am fost foarte aproape de a face lucrul acesta de câteva ori; am discutat mult pe acest subiect. Cred că suntem la fel de entuziasmaţi ca voi în acest sens, cu toţii vrem să o vedem pe Gwyneth împărţind lovituri în stânga şi-n dreapta”, a spus Favreau.

Afirmaţiile lui au fost susţinute şi de preşedintele Marvel, Kevin Feige: „Toţi de aici, de la această masă a convenţiei, suntem de părere că cel mai grozav lucru din lume ar fi să o vedem pe Pepper îmbrăcând la un moment dat costumul”.

Găseşti mai jos câteva fotografii de pe platourile de filmare ale lui Iron Man 3, dar şi noul costum al supereroului, aşa cum a fost prezentat la convenţia Comic-Con.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bocadaniel91 pe 18 iulie 2012 10:02
parca ii de plastic costumul
Costirik pe 18 iulie 2012 17:51
tinere Mos Craciun nu exista:))))) credeai ca e ca in film sa poti zbura cu el?:)
andrei1993 pe 18 iulie 2012 12:26
Este din plastic.:P
cristi23 pe 19 iulie 2012 12:23
AR FI O IDEE GROZAVA.........e simpatica pepper si nu ar strica filmului sa participe si ea in momentele de actiune
alex_il_fenomeno pe 7 august 2012 19:34
are o fire mult prea calma pentru a rezista in astfel de filme ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells