Finding Nemo 2 îşi face loc spre marele ecran

de Cristina Grigore în 18 Iul 2012
Finding Nemo 2 îşi face loc spre marele ecran

După aproape zece ani de la apariţia lui Finding Nemo studiourile Pixar au lansat spre marele ecran un sequel direct al filmului, de care se va ocupa Andrew Stanton, unul din regizorii originalului, scrie Deadline.

Printre producţiile recent aflate sub indicaţiile cineastului şi ajunse în vârful box-office-ului s-a aflat şi John Carter, un film fantastic de acţiune ce l-a avut pe Taylor Kitsch în rolul unui soldat care se trezeşte transportat pe planeta Marte. Pelicula a marcat prima încercare a lui Stanton de a realiza un live-action de acţiune, după câştigătoarele de Oscar, Finding Nemo şi WALL-E.

Deşi John Carter a reprezentat pentru studiourile producătoare o dezamăgire în ceea ce priveşte încasările obţinute, Finding Nemo rămâne cel de-al doilea film Pixar după cifra încasărilor, în urma lui Toy Story 3.

Momentan, nu se cunosc detalii despre continuarea aventurilor peştelui-clovn Merlin şi a urmaşului său, Nemo, însă se pare că atât reprezentanţii Pixar, cât şi cei ai Disney au fost încântaţi de propunerile lui Stanton în legătură povestea acesteia.

Finding Nemo a debutat pe marile ecrane în 2003 şi a primit premiul Oscar pentru cea mai bună animaţie a anului. Printre actorii care şi-au împrumutat atunci vocile personajelor din film s-au aflat Ellen DeGeneres, Albert Brooks şi Willem Dafoe.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 18 iulie 2012 12:12
Putea sa le prezinte orice porcarie de scenariu, oricum l-ar fi continuat.... pt ca au profituri garantate.
aavramescu23 pe 18 iulie 2012 14:19
Primul Finding Nemo a fost excelent. E bine ca-l transofrma 3D. Se vad foarte frumos culorile pe 3D. Ma bucur sa aud ca va regiza Finding Nemo 2. Abia astept. Imi pare rau pt esecul John Carter. Mie unul mi s-a parut excelent. L-am si vazut de 2 ori 3D pana acum. Eu cinstit sper ca urmatorul live action sa fie John Carter 2 :) Numai sa nu mai foloseasca asa buget colosal. Actorii au jucat bine, per total filmul a fost bun. Probabil s-au saturat americanii de MARTE. :) Revenind la Finding Nemo 2 sper ca subiectul sa fie la fel de bun ca in primul film. Avand in vedere ca se intoarce Andrew trebuie sa iasa ceva de calitate. La animatii se pricepe, sper sa faca si filme care sa aduca incasari.
JohnnyAddams pe 19 iulie 2012 14:04
Nu se poate....Disney chiar distruge Pixar cu sequel-urile fara logica.
miss_amelie pe 19 iulie 2012 16:07
Marlin, nu Merlin.
alex_il_fenomeno pe 7 august 2012 19:32
primul a fost genial cu adevarat ! ma bucur ca se continua .
Claudiaco pe 27 noiembrie 2012 10:30
A fost foarte tare varianta 3 D. Parca eram si eu in ocean...si inotam cu testoasele:))Foarte tare senzatia cand vine fetita dentistului si tine in mana punga cu apa si cu Nemo...recomand

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells