Gerard Butler, acest nou Brad Pitt al lui Jennifer Aniston

de Gloria Sauciuc în 16 Iul 2009
Gerard Butler, acest nou Brad Pitt al lui Jennifer Aniston

Pe platourile de filmare de la The Bounty, protagoniştii au fost surprinşi în posturi tandre, chiar după ce camerele au fost stinse şi toată lumea a intrat în pauză, conform DailyMail.co.uk. Jennifer Aniston şi Gerard Butler, colegi de platou, au fost văzuţi plimbându-se îmbrăţişaţi.

Aniston ţine o mână pe abdomenul lui Butler, iar el o ţine de după umeri, aşa cum un cuplu de îndrăgostiţi ar face-o. Să fie Butler noul Brad Pitt al lui Aniston? Comportamentul celor doi a dat naştere imediat la zvonul că ei sunt împreună şi că pe platou, în pauza de filmări, nu fac niciun efort să-şi ascundă sentimentele.


Cei doi formează un cuplu în comedia romantică The Bounty. "Jen şi Gerard repetă adesea scenele de sărut, la cererea lui Jen, chiar şi după ce camerele de filmare sunt stinse", a spus pentru revista americană Star o persoană aflată pe platourile de la The Bounty.


Cei doi actori s-au mai întâlnit înainte de filmările la The Bounty, dar se pare că Aniston l-a respins. "Gerard s-a tot ţinut de Jen de când s-au întlnit la Festivalul de Film de la Toronto, în septembrie 2008", a mai adăugat sursa citată de revista Star.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 16 iulie 2009 16:38
Ce naspa trebuie sa fie de Aniston... Nu e urat Gerard Butler asta,dar sa umple locul pe care Brad Pitt l-a avut odata,e ca si cum ai trece de la Bugatti Veyron la un BMW M3...cam sec.
Petra pe 16 iulie 2009 18:57
inca sufera dupa Brad Pitt
cori pe 16 iulie 2009 21:34
gay...sa scrieti asa draga Dragos si Petra.ce sa zic ...am citit stirea mai mult in treacat...nu mi a atras atentia decat intr-un mod placut: cineva e fericit alaturi de altcineva...pt k altfel nu ar mai fi impreuna..dupa cum se scrie. Dar sa te bagi u sa scrii ca X este mai urat ca Y...si mai ales...ca nu va umple locul pe care Y l a avut....deja ma oripileaza.....de unde stii ca nu va umple locul frate???eu sunt o persoana f placuta fizic,..dar sunt ffff sigura ca si o pers mai putin placuta decat mine,..ar putea sa imi tina locul in relatie,...poate chiar sa o faca mai bine,...depinde de om...Nu imi spune acuma ca u ii stii si pe Gerard si pe PITT...dar si ce doareste Aniston...incat sa iti dai cu parerea. NU. ....iar Petra....nici u nu o cunosti...asa ca taci.Cel mai bine ar fi sa pui inainte un "POATE"...poate inca sufera dupa Y.....suna altfel,..atotstiutorilor...bleah...vomit
chocoholic pe 16 iulie 2009 21:41
De fiecare data cand e vorba de ceva ce face aniston, trebuie sa il includa si pe brad. jeez, people, au trecut ani buni, ea a trecut peste, nu ar fi cazul sa treceti si voi peste? cred ca gerard butler poate foarte bine sa fie pur si simplu gerard butler pentru aniston, nu trebuie sa aiba nicio legatura cu brad pitt
doinarac pe 16 iulie 2009 23:44
Singuratatea nu este foarte placuta !
Asa ca...

Petra pe 17 iulie 2009 13:22
dar tu cori o cunosti?esti asistentul ei, de zici atatea lucruri ?
ooo,iarta-ma,tu le stii pe toate...(era o parere,dar am uitat ca poate te jignesc,pe multe persoane de aici,jignesc parerile)
du-te si bea-ti laptele de dimineata...

doina pe 22 august 2009 18:59
g. butler e misto. bravo lor!
sunt frumosi amandoi

monisss pe 31 decembrie 2009 22:39
si pana la urma care este problema? Doi oameni se plac si isi arata acest lucru...presa chiar nu mai are despre ce sa scrie
Si pentru unii care comenteaza aiurea, intr-o relatie nu conteaza doar aspectul fizic si si atitudinea, personalitatea etc. Nu zic ca lookul trebuie neglijat dar nu este cel mai important.
Degeaba arati bine daca nu stii sa te porti si nu ai habar de nimic

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells