Film biografic despre Ozzy Osbourne?

de Ştefan Dobroiu în 15 Mar 2010
Film biografic despre Ozzy Osbourne?

Rockerul Ozzy Osbourne, devenit celebru ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, se află în prezent în negocieri pentru a vinde drepturile de ecranizare pentru biografia sa, "I Am Ozzy", publicată la sfârşitul anului trecut, anunţă worstpreviews.

Anunţul a fost făcut de Sharon Osbourne, soţia şi impresarul cântăreţului, care a mai declarat că actriţa Carey Mulligan, nominalizată la Oscar pentru rolul ei din An Education/O lecţie de viaţă, ar fi perfectă pentru a o portretiza pe marele ecran.

"La anul vreau să fac un film pentru Ozzy. A primit oferte pentru cartea lui. Şi actriţa din An Education m-ar putea juca pe mine - este fabuloasă!", a spus Sharon Osbourne.

Familia Osbourne a cunoscut celebritatea mondială în urma serialului The Osbournes, cel mai vizionat reality-show din istoria canalului MTV, iniţiatorul proiectului. Serialul a fost difuzat între 2002 şi 2005.

Vei putea vedea cât de potrivită este Carey Mulligan pentru rolul lui Sharon Osbourne vineri, când O lecţie de viaţă se lansează pe marile ecrane din România.

Ai vrea să vezi un film biografic despre Ozzy? Crezi că Mulligan ar trebui s-o interpreteze pe Sharon Osbourne?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
copila_satanista pe 15 martie 2010 15:51
ozzy,varg,kurt :D le astept cu drag pe toate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells