Entourage - un nou serial original, din mai la HBO

28 Apr 2006
Entourage - un nou serial original, din mai la HBO
Bucuresti, 28 Aprilie 2006 – Anturaj / Entourage, un nou serial de comedie produs de HBO, a carui prima serie este alcatuita din 8 episoade, va avea premiera la HBO pe data de 16 mai”, declara Judit Minda, VP Programming HBO Europa Centrala.
HBO este renumit pentru caracterul unic si controversat al productiilor sale, astfel, HBO Europa Centrala va programa pe tot parcursul acestui an filme si seriale originale, iar pentru luna mai a pregatit un serial de exceptie: Anturaj / Entourage.
Anturaj / Entourage, o productie originala HBO,  este un serial de comedie de top, produs de Mark Wahlberg.  Actiunea este plasata in vremurile moderne ale Holywoodului, iar productia arunca o privire asupra vietii de zi cu zi  a lui Vincent (Vince) Chase, un tanar actor care se afla pe val si asupra oamenilor din jurul sau. O data cu intrarea sa in lumea filmului, Vince ii aduce din Queens, New York, si pe Eric, managerul sau, Drama, fratele sau vitreg, si pe amicul sau Turtle. Serialul ne prezinta experientele oamenilor din interiorul acestei industrii, ilustrand atat experientele stilulului de viata al celebritatilor de azi cat si dificultatile pe care cei care par sa aiba lumea la picioare le intampina in a gasi dragostea adevarata si a obtine succesul in showbiz. Acum, pentru ca eroii nostri s-au obisnuit cu avantajele conferite de statutul de vedeta consacrata, Eric impreuna cu superagentul Ari incearca sa mentina cursul favorabil pe care l-a luat viata profesionala a lui Vince, luand decizii care vizau o cariera pe termen lung in aceasta lume a gloriei.
Jim Helfgott, VP de Sales si Marketing al HBO CE declara: “Productiile originale sunt cele care diferentiaza in principal HBO de toate celelalte canale de film. Cred ca Anturaj / Entourage va avea in regiune acelasi success din SUA. Toti avem curiozitati in ceea ce priveste lumea vedetelor, nu-i asa?”.
Anturaj / Entourage are multiple premii si nominalizari. In 2005 fost nominalizat la Premiile Emmy si Globul de Aur.
Obiectivul nostru principal este sa oferim abonatilor nostri divertisment de calitate. Cu toate ca actorii din Anturaj / Entourage nu sunt foarte cunoscuti inca in Europa Centrala, sunt sigura ca este vorba doar despre o chestiune de timp”, a mai decalarat Judit Minda.
Cel care ii da viata personajului Vince este Adrian Grenier ("Drive Me Crazy," "Hart's War"). Kevin Connolly ("Antwone Fisher," "John Q") il interpreteaza pe  Eric,  omul de incredere al lui Vince si cel mai apropiat confident, Kevin Dillon ("The Doors," "Platoon") il interpreteaza pe Drama, fratele vitreg al protagonistului, care, deasemenea,  are propriile aspiratii artistice, insa a fost dintotdeauna eclipsat de succesul lui Vince.  Jerry Ferrara ("Grounded for Life," "Leap of Faith") ii da viata lui Turtle, managerul, un tip care este mereu pe faza cand este vorba de distractie. Jeremy Piven ("Old School," "The Larry Sanders Show")  este cel care il interpreteaza pe Ari,  agentul agresiv si puternic al lui Vince, care intra frecvent in conflict cu Eric atunci cand se iau decizii privind cariera starului. 
Fiecare episod ofera surpriza unor guest star-uri pe masura: Mark Wahlberg, Jessica Alba, Scarlett Johansson, Val Kilmer, Gary Busey, Luke Wilson sau Larry David.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells