Emily Blunt, într-o logodnă de cinci ani

de Cristina Grigore în 18 Nov 2010
Emily Blunt, într-o logodnă de cinci ani

Regizorul Nicholas Stoller (Yes Man, Get Him to the Greek) îi va oferi lui Emily Blunt un rol în viitoarea sa comedie, ce ne va arăta cât de schimbătoare pot  fi relaţiile celor aflaţi la vârsta de 20 de ani, anunţă Vulture.

Filmul se va baza pe diversele probleme întâmpinate de un cuplu de tineri după logodna pe care, mânaţi de dragoste, o încheie plini de entuziasm. În cei cinci ani pe care îi petrec împreună ei au parte de despărţiri, schimbări ale domiciliului şi chiar de întâlniri amoroase cu alte persoane, toate aceste întâmplări testându-le relaţia şi făcându-i să se întrebe dacă sunt potriviţi şi pregătiţi pentru căsătorie.

Scenariul va fi semnat de Jason Segel (Forgetting Sarah Marshall), care va fi partenerul lui Blunt în film. La scenariu va colabora şi Nicholas Stoller, iar Judd Apatow va produce pentru studiourile Universal. Siegel şi Stoller îi mai făcuseră actriţei o ofertă pentru rolul cântăreţei Jackie Q din Get Him To The Greek, însă aceasta nu a putut accepta din cauza contractului pe care îl avea cu 20th  Century Fox, care a distribuit-o în schimb în Gulliver’s Travels. Cum actriţa din Diavolul se Îmbracă de la Prada este acum liberă de contract, se pare că cei trei vor avea totuşi ocazia să lucreze împreună, după ce Blunt şi Segel au făcut deja cunoştinţă pe platourile de filmare de la Gulliver’s Travels.

Filmările la Five-Year Engagement vor începe în primăvara anului viitor.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
margott pe 7 mai 2012 20:00
Cam cliseic dupa prezentare. Aceleasi aceleasi subiecte siropoase.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells