Tom Hardy ar putea fi villain-ul înThe Dark Knight Rises

de Cristina Grigore în 18 Nov 2010
Tom Hardy ar putea fi villain-ul înThe Dark Knight Rises

Starul din Inception, Tom Hardy,  a fost adăugat luna trecută distribuţiei celui de-al treilea film Batman, iar  presupunerile despre rolul negativ pe care l-ar putea juca nu au întârziat să apară. Cu Riddler exclus de pe lista antagoniştilor, Christopher Nolan ar fi putut alege pe oricine de la Killer Croc până la Detectivul Harvey Bullock.

Cei de la Batman News au risipit misterul şi ne-au anunţat că filmul îl va avea ca personaj negativ pe doctorul Thomas Hugo Strange, un super-geniu care îşi foloseşte extraordinara inteligenţă în propriul interes, sfidând legea. Personajul a apărut prima dată în benzile desenate din 1940 şi este unul dintre primii eroi negativi cu care Batman intră în conflict, precedându-i pe Joker şi Catwoman. Unul din amănuntele interesante despre Dr. Hugo este că el ştie adevăratul nume al lui Batman, dar e un secret pe care îl ţine pentru el însuşi. Un alt aspect demn de reţinut despre acest personaj este acela că îşi foloseşte inegalabilul talent ca om de ştiinţă pentru a crea monştri fără minte, cu instincte canibale.

Ni-l putem imagina cu uşurinţă pe Hardy în rolul lui Hugo Strange, mai ales după interpretarea sa din Bronson. Dacă aceasta este alegerea lui Nolan pentru personajul negativ al The Dark Knight Rises, cu siguranţă că îl va adapta suficient filmului, pentru a fi un oponent cât mai original şi interesant.

Crezi că Hugo Strange va fi un oponent pe măsura lui Batman? Cum ţi se pare alegerea lui Tom Hardy pentru acest rol?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 18 noiembrie 2010 11:47
sincer daca hugo strange va fi personajul negativ in film mi-e frica de rezultatlu noului film.nu mi se pare un personaj prea interesant si nici prea realistic in lumea creata de nolan...........adica mutanti fara minte canibali? ce-i asta scary movie??
sper sa fie alt personaj introdus

smiley3abe pe 18 noiembrie 2010 12:29
Dupa ce am vazut The Dark Knight, mi-am facut o lista cu toti villain-ii din lumea Batman. Si dintre toti, cel mai interesant mi s-a parut Hugo Strange. Ma bucur ca Nolan l-a ales pe el ca villain si Tom Hardy e deasemenea o alegere perfecta pentru a-l interpreta. Un singur lucru imi displace: ca ne-a fost dezvalui villain-ul prea devreme. Era mai bine daca ne mai tinea in suspans cateva luni.. Parerea mea!
Barbaru pe 18 noiembrie 2010 15:00
of bine ca o bagat un alt personaj negativ,ca parca se repetau de acuma .ori cum astept un film dur asa macar interzis sub 15 ani .ca batman parca e cel mai dur si mai nebun personaj din toti eroi si pina la seria a 2 numai cu pacalici a avut de furca, deja dadea in comedie.
Kriss_Kringle pe 18 noiembrie 2010 16:26
Astea sunt doar zvonuri nu e nimic oficial.Zvonurile legate de "villain-ul" din al 3lea film vor continua destula vreme asa ca obisnuiti-va cu ele.
nsag pe 19 noiembrie 2010 16:22
Eu totusi cred ca the riddler si Killer crock ar fi buni pentru film ca villani in film.
Decat Tom Hardy e confirmat! pe 19 noiembrie 2010 18:28
Nu a dezvaluit nimeni niciun villain, sunt doar zvonuri. Singurul lucru real este ca Tom Hardy il va interpreta, in mare masura eu cred ca personajul va fi creat de Chris Nolan si nu va alege unul deja existent. Acest lucru a facut si in Batman Begins cu cateva personaje negative.
sicone pe 19 noiembrie 2010 19:35
mie personal care sint fan batman de mic copil,nu mi-a placut nici un film ,din pacate nu se apropie nici unul de batman din comic book,si din citi oponenti are batman se pare ca producatori ii aleg doar pe cei care nu necesita efecte speciale,ca de ex.joker care penrtu mine chiar daca a fost jucat ok de heath ,arata penibil ,dar asta e e doar parerea mea
kkmak pe 20 noiembrie 2010 16:16
sicone, alegerile de villains din noua serie batman nu au nicio legatura cu efectele speciale , dupa parerea mea producatorii incearca doar sa stea cat mai departe de sf... noua serie batman nu mai are ca public tinta fanii benzilor desenate (grupul in care zici ca intri si tu), ci cinefilii...de'asta noile filme sunt acum atat de apreciate de critici si sunt incomparabil mai bune calitativ, si de'asta unii care sunt fani Batman nu sunt foarte impresionati de ele..asadar nu m'ar mira ca si al 3-lea film sa fie realist si sa nu apara villains cu superputeri
Gicu pe 20 noiembrie 2010 19:53
http://en.wikipedia.org/wiki/Hugo_Strange

Eu cred ca sa dat un copy paste de pe wikipedia:

Professor Hugo Strange is a fictional character, a comic book supervillain in the DC Comics universe. He first appeared in Detective Comics #36 (February 1940) and is one of Batman's first recurring villains, preceding the Joker and Catwoman by a couple of months. It is rumoured that he will be the villain in the upcoming Batman Movie, The Dark Knight Rises.

Batman fan pe 21 noiembrie 2010 15:06
In legatura cu cel ce zicea ca in Batman Begins au fost personaje negative inventate de Nolan. Total Fals. Scarecrow aka Jonthan Crane exista si in comics, Zsazs exista si el, Moroni la fel, Ra's As Ghul iara si el exista deja. Si eu nu stiu ce filme ai vazut tu, dar cel putin in Dark Knight efectele au fost incredibile. Scenele de lupta in strada, fata lui Harvey Two -Face, exploziile...au fost incredibile. Si la Joker...la ce interpretare a fost, sa fi fost si el facut cu efecte speciale ar fi stricat toata treaba. Urmatorul film va fi bestial daca intr-adevar Hugo Strange va avea un rol esential.Cunosc povestea personajului iar daca vreti sa aflati mai multe va recomand ca la anu, cand apare Batman Arkham City, sa il jucati, caci Hugo Strange are si acolo un rol cheie.
alex_il_fenomeno pe 21 noiembrie 2010 19:43
Pana acum mi-au placut topate filmele cu Batman , cred ca si acesta va fi atractiv !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells