Dupa 14 ani, Jodie Foster s-a despartit de iubita ei

de Razvan Boboc în 16 Mai 2008
Dupa 14 ani, Jodie Foster s-a despartit de iubita ei

La cateva luni dupa ce a declarat oficial ca este lesbiana, Jodie Foster s-a despartit de iubita sa, producatoarea de film Cydney Bernard. Cele doua erau impreuna de 14 ani, scrie Dailymail. In luna decembrie, Foster a participat la evenimentul "Power 100", organizat de Hollywood Reporter si i-a multumit "frumoasei Cydney", partenera ei de viata din ultimii ani. Unul dintre cele mai mari secrete de la Hollywood din ultimii ani a fost astfel dezvaluit. Este pentru prima data cand actrita de succes a acceptat sa vorbeasca despre orientarea sa sexuala.

Foster, in varsta de 45 de ani, a laudat-o pe Cydney pentru faptul ca i-a fost alaturi la bine si la greu.

Cele doua s-au intalnit in timpul filmarilor la "Sommersby" si cresteau impreuna cei doi copii nascuti de actrita, Charles, noua ani, si Kit, sase ani.

Jodie Foster este una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood. A castigat doua premii Oscar pentru rolurile din "The Accused" (1988) si "The Silence of the Lambs" (1991).

Cel mai celebru cuplu al momentului ar putea fi inlocuit de Ellen DeGeneres si Portia de Rossi, care au anuntat recent ca s-ar putea casatori.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells