Diane Lane, in cautarea criminalului virtual

20 Feb 2008
Diane Lane, in cautarea criminalului virtual

Crime online / Untraceable este un thriller care va fi lansat incepand cu 22 februarie in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO si CityPlex (City Mall) din Bucuresti. Jennifer Marsh (Diane Lane), agent special FBI, munceste din greu pentru a mentine un echilibru fragil intre viata ei personala, de mama singura si slujba ca ofiter de politie.

In fiecare noapte, din biroul din Portland, Oregon, Marsh navigheaza pe internet impreuna cu partenerul ei, Griffin Dowd (Colin Hanks), luand urma fraudelor cu carti de credit sau a obsedatilor sexual. La un moment dat, cei doi primesc un nou site infiorator, killwithme.com. La inceput, site-ul pare ingrozitor de real, motiv pentru care cei doi parteneri incep sa-l monitorizeze cu scopul de a-i stabili autenticitatea. O cautare asidua pe internet dezvaluie o retea de servere si de utilizatori care fac imposibila localizarea site-ului, dar dezvaluie si faptul ca ucigasul ar putea fi din Portland.

Un localnic este rapit si... cu cat site-ul este vizitat de mai multa lume, cu atat victima va muri mai repede. Incapabili sa-i opreasca pe vizitatori sa acceseze site-ul, agentii sunt nevoiti sa urmareasca ingroziti cum numarul vizitelor ajunge la cifra fatala.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells