Darren Aronofsky abandonează regia lui The Wolverine

de Cristina Grigore în 18 Mar 2011
Darren Aronofsky abandonează regia lui The Wolverine

Darren Aronofsky a dat multe speranţe fanilor seriei X-Men când a preluat regia lui The Wolverine, însă tot acest entuziasm este pe cale să se risipească odată cu vestea că regizorul a decis să renunţe la cârma sequel-ului, potrivit anunţului făcut de Deadline.

Oficial, hotărârea sa nu are nimic de-a face cu procesul creativ sau cu filmul, în general. Potrivit unor declaraţii ale sale, regizorul este preocupat de lunga durată a filmărilor, care ar trebui să înceapă la sfârşitul acestei primăveri, în Japonia. „Pe măsură ce am vorbit mai mult despre film cu colaboratorii mei de la Fox, am înţeles că lucrul la The Wolverine mă va ţine în străinătate mai mult de un an, a spus Aronofsky, îngrijorat că nu va mai avea destul timp pentru familie.

Cineastul, care s-a despărţit anul trecut de soţia sa, actriţa Rachel Weisz, este acum în proces de finalizare a divorţului şi se luptă pentru custodia fiului său, Henry Chase, pe care l-a avut împreună cu Weisz.

„Mă întristează faptul că nu am să pot vedea cum se dezvoltă proiectul, pentru că are un scenariu grozav şi abia aşteptam să lucrez din nou cu prietenul meu, Hugh Jackman”, a mai adăugat el.

Desigur, există şi o variantă neoficială a poveştii, vehiculată de o sursă a CinemaBlend, potrivit căreia Aronofsky le-ar fi cerut celor de la Fox să-i predea controlul absolut asupra producţiei (tot aşa cum Christopher Nolan controlează acum tot ce ţine de franciza Batman), mai ales după ce Black Swan a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun film şi i-a adus lui Natalie Portman premiul pentru cea mai bună interpretare. Producătorii nu au fost de acord, i-au oferit mai mulţi bani, însă fără succes, aşa că l-au lăsat, pur şi simplu, să plece.

Oricare ar fi adevărul şi în ciuda problemelor actuale din Japonia, studiourile Fox plănuiesc să găsească cât mai repede un înlocuitor pentru Aronofsky, pentru a nu amâna prea mult filmările. O declaraţie de presă emisă de studiouri arată că Hugh Jackman rămâne „total dedicat” proiectului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mirko pe 18 martie 2011 10:51
Nu stiu cat de mult asa e o pierdere pentru studiouri sau pentru pelicula si nu zic ca el ar fi fost un regizor nepotrivit, dar cred ca ar fi dus intr-o alta "dimensiune" epicul povesti si nu ar fi fost atat de comercial. Exista posibilitatea ca si problemele actuale ale Japoniei sa fie unul dintre motive. Dar per total, sper ca vor gasi un inlocuitor bun, care sa faca din The Wolverine un nou suuces de box-office.
Kable pe 18 martie 2011 13:35
Pacat, primul chiar a fost bun, dar oricum, familia e pe primul loc.Dar poate se gaseste un alt regizor, dar totusi ma bucura faptul ca Hugh Jackman nu va renunta, pt ca e nascut pentru rolul lui Wolverine.
Vorador pe 18 martie 2011 18:21
Darren Aronofsky e un masetru, pacat ca nu poate regiza noul film cu Wolverine,cu siguranta daca facea filmul se ocupa mai mult de partea psihologica a personajului decat de actiune.Sper doar sa nu revina ca regizor Gavin Hood.
Imperator pe 19 martie 2011 01:08
Pacat, daca l-ar fi regizat Aronofsky, m-as fi uitat si eu...
StevieGG08 pe 19 martie 2011 14:19
sa se ocupe de proiecte mai serioase gen Black Swan nu de o serie care si-a cam pierdut din calitate....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells