Criticii de film din Ohio au desemnat Up in the Air cel mai bun film

de Răzvan Boboc în 11 Ian 2010
Criticii de film din Ohio au desemnat Up in the Air cel mai bun film

Up in the Air, cu George Clooney în rolul principal, a fost desemnat cel mai bun film al anului de către criticii de film din Ohio, anunţă Femalefirst.co.uk. De asemenea, Jason Reitman a fost ales cel mai bun regizor. Up in the Air a mai luat premiul pentru cel mai bun scenariu, iar Clooney a fost desemnat cel mai bun actor.

Inglourious Basterds a luat premiile pentru cel mai bun actor - rol secundar (Christoph Waltz), cea mai bună distribuţie, cel mai bun scenariu original şi cea mai bună imagine.

Up a fost ales cel mai bun film de animaţie, iar Carey Mulligan a luat premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din An Education.

Cel mai bun documentar a fost desemnat Anvil! The Story of Anvil.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
r2zv2n pe 11 ianuarie 2010 05:34
ieri ce am vazut filmul,si chiar m-a impresionat....Daca este cel mai bun?nu stiu dar cu siguranta este un MUST SEE.....
angesa pe 11 ianuarie 2010 17:50
Bun film.
Un film care "te pune" sa meditezi sensului vietii! Ne pune in fata unor probleme existentiale foarte actuale legate si de criza economica... si de universul uman , Reactiile umane sunt functie de educatie, convingeri proprii sau "imprimate" de sistem.
Cam rar la americani in ultimul timp, un astfel de film .
Isi merita premiile.

andrei1001 pe 11 ianuarie 2010 21:08
da click aici http://www.versu.ro/preo1001-3010.html

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells