Comedie cu infractori, din 18 martie pe ecrane

15 Feb 2011
Comedie cu infractori, din 18 martie pe ecrane

După succesul înregistrat cu filmele Asfalt Tango, Filantropica, Tache şi drama epică Restul e Tăcere, producătorul Cristian Comeagă trece în spatele camerelor de filmat ca regizor. Alături de Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu şi Graţiela Teoharie, care joacă în rolurile principale, şi de o întreagă echipă de profesionişti, printre care Gabriel Kosuth, director imagine şi Carmen Dima, scenografie, producătorul Cristian Comeaga regizează primul său film, La bani, la cap, la oase.

Cel mai nou proiect din portofoliul Domino Film urmează să fie lansat în cinematografele din întreaga ţară pe 18 martie 2011. "Filmul este o comedie poliţistă, cu personaje colorate şi dinamice, o paletă largă de tipologii contemporane, de la masculi feroce, la bandiţi cu suflet, tăntălăi simpatici şi escroace seducătoare", se precizează într-un comunicat al casei producătoare.

Doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare. Fără a şti una de cealaltă, mai multe persoane plănuiesc concomitent un acelaşi jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei reţele care se ocupă de droguri, o tânără funcţionară bancară ce caută un mod deştept pentru a-şi plăti datoriile şi, peste toţi, o mare escroacă ce trage sforile din ascunzătoarea pe care şi-a creat-o într-o mânăstire.

Prea de treabă pentru meseria pe care o practică, "Harpon" şi "Baptistu", doi recuperatori, unul român şi celălalt basarabean, sunt implicaţi fără voie în acest jaf şi ajung să fie folosiţi de fiecare din răufăcători. Totul până în momentul când pun la cale propriul plan şi hotărăsc să "recupereze" banii băncii chiar în folosul lor. Pentru a reuşi, sunt nevoiţi să apeleze la ajutorul unuia dintre concurenţi, formând astfel un parteneriat surprinzător cu îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară bancară.

În final, în cu totul alt mod decât au plănuit iniţial, fata şi cei doi bărbaţi dau lovitura punând bazele a ceea ce ar putea fi pe viitor un trio redutabil.

Poţi vedea mai jos trailerul filmului:

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob3rt_89 pe 15 februarie 2011 21:57
cam plin de clisee trailerul....
dansatorul_polimorf pe 15 februarie 2011 23:19
Pare mai degraba o drama. Drama unui producator care s-a crezut si regizor.
trly11 pe 15 februarie 2011 23:35
pare dragut ...acum sa vedem:D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells