Clint Eastwood o pierde pe Beyonce. Artista nu va mai fi vedeta lui A Star is Born

de Cristina Grigore în 10 Oct 2012
Clint Eastwood o pierde pe Beyonce. Artista nu va mai fi vedeta lui A Star is Born

Producţia lui A Star Is Born este în pericol, după ce artista numită în rolul principal a anunţat că nu va mai putea lucra la musicalul regizat de Clint Eastwood. Beyonce a mai pus odată rolul în cui, atunci când a rămas însărcinată, însă regizorul a aşteptat-o, actriţa reluându-şi viaţa profesională la doar câteva luni de la naşterea fiicei sale, Blue (venită pe lume în luna ianuarie a acestui an).

Potrivit Collider.com, Beyonce a pus retragerea pe seama unor suprapuneri în orarul său de lucru. Eastwood a pus ochii acum pentru filmul său pe o câştigătoare de Grammy, interpreta de jazz Esperanza Spalding, deşi nu a făcut publică încă o ofertă în acest sens.

Regizorul are probleme şi cu găsirea actorului din rolul central masculin. A fost refuzat deja de Christian Bale şi Leonardo DiCaprio, iar Bradley Cooper a dat şi el înapoi, ţinând să sublinieze că există deja trei versiuni ale lui A Star is Born, şi nu este nevoie şi de a patra.

Drama romantică, ce se axează pe cariera în declin a unui star al lumii filmului, a fost lansată în 1937. Remake-ul anului 1954, cu Judy Garland şi James Mason în rolurile principale, a fost urmat în 1976 de musicalul rock cu Barbra Streisand şi Kris Kristofferson, deţinător al unui premiu Oscar şi cinci premii Globul de Aur.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 10 noiembrie 2012 11:26
nu se merita comparatie, insa asta este...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells