Clash of the Titans - prima imagine

de Gloria Sauciuc în 2 Iun 2009
Clash of the Titans - prima imagine

O fotografie din producţia Clash of the Titans, de Louis Leterrier ni-l arată pe Sam Worthington (da, da, cel care îl pune în umbră pe Christian Bale în Terminator Salvation şi protagonistul din cel mai aşteptat film al lui 2009, Avatar) în rolul lui Perseu.

Sedus de frumuseţea uluitoare a Andromedei, Perseus, fiul lui Zeus,
se decide să înfrunte zeii şi să schimbe destinul frumoasei fiice a Casiopeei, care şi-a atras mânia reginei Olimpului. După ce mama ei, Cassiopeea, a îndrăznit să o compare pe Andromeda cu Hera, aceasta a hotărat pentru Andromeda un destin mai rău decât moartea: căsătoria cu monstruosul Calibos.  Înarmat cu un scut magic şi călare pe un armăsar înaripat, eroul trebuie să înfrunte o mulţime de inamici, de la ucigătoarea Medusa până la monstrul cu o mie de tentacule Kraken.

În film mai sunt distribuiţi Liam Neeson (Zeus), Gemma Arterton - Io, ghidul spiritual al lui Perseu, Mads Mikkelsen (Casino Royale) - în rolul lui Draco, însoţitorul lui Perseu, Jason Flemyng (Strania poveste a lui Benjamin Button) în rolul lui Acrisius, un rege transformat în monstru şi Alexa Davalos (Defiance) în rolul Andromedei, prinţesa care riscă să-şi piardă viaţa dacă Perseu eşuează.

Filmul este în plin turnaj şi va avea premiera mondială la sfârşitul lui martie 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bart_Simpson pe 4 iunie 2009 12:40
Ma astept la o varza cu iz de legende ale Olimpului, care va prinde la public, pentru ca va fi colorat si "cu batai", dar ii va oripila pe puritani... Cind spun "public" ma includ si pe mine, desigur. :D Si, da, am citit Legendele Olimpului. De vreo trei ori...
Nixon pe 11 august 2009 00:42
Eu sincer cred ca o sa iasa ceva gen 300 eroi de la termopile

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells