Chris Hemsworth, studentul vulnerabil din The Cabin in the Woods

de Cristina Grigore în 8 Iul 2011
Chris Hemsworth, studentul vulnerabil din The Cabin in the Woods

Horror-ul în care îl vei vedea pe Chris Hemworth schimbând Asgard-ul pe o cabană din pădure şi costumul de zeu pe „uniforma” lejeră de student, are nume mari pe afiş, cel puţin pe partea de creaţie. Scenariul lui The Cabin în the Woods a fost scris de Joss Whedon, regizorul viitorului The Avengers, iar regia i-a revenit lui Drew Goddard, cel care a imaginat povestea din Cloverfield.

Prima imagine din film, publicată de BoodyDisgusting, îl are în prim plan pe Hemsworth, alături de cei patru colegi ai săi, studenţi, atraşi într-un joc periculos şi plin de capcane într-o cabană izolată, unde li se dau instrucţiuni clare pe care sunt forţaţi să le încalce, nu fără repercusiuni…

Un poster al filmului realizat de fani îl cataloghează pe fiecare dintre protagonişti: fostul zeu al tunetului este „atletul”, Anna Hutchinson este „uşuratica”, Jesse Williams, „învăţatul”, Frank Franz, „nebunul” , iar Kirsten Connolly, „virgina”.

Filmată în 2009, lansarea peliculei a fost amânată din cauza dificultăţilor financiare ale celor de la MGM, întârzierea debutului pe marile ecrane având un rol major în obţinerea rolului din Thor pentru Chris Hemsworth, care i-a fost recomandat lui Kenneth Branagh chiar de către Whedon.

Data de lansare a filmului nu a fost încă stabilită, ea fiind amânată încă o dată de convertirea acestuia la 3D, însă producătorii nu au mai făcut nici o referire legată de formatul în care va fi proiectat acesta.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 iulie 2011 09:51
Cu siguranta va face impresie buna si in acest film.
Crist11 pe 8 iulie 2011 11:24
Mda...astept sa apara.
legolas05 pe 8 iulie 2011 20:13
interesant
nicolas84 pe 9 iulie 2011 16:15
Si eu il astept sa apara de muuuult si ultima data era data fixata la sfarsitul anului asta, daca intarzie SI MAI MULT pt convertirea la 3d(nebunia secolului) ,deja ma "ienervez" rau.
klaussn pe 10 iulie 2011 11:29
Abia astept ! :X
alex_il_fenomeno pe 11 iulie 2011 11:50
suna bine ! de abia astept sa aflu mai multe detalii !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells