Chris Hemsworth, gata de cursă în noile fotografii din Rush

de Cristina Grigore în 9 Mar 2012
Chris Hemsworth, gata de cursă în noile fotografii din Rush

Australianul Chris Hemsworth a gustat rapid din celebritatea Cetăţii Filmului după apariţia sa în Thor, un rol care i-a venit mănuşă şi care i-a adus o mulţime de fani şi fane în toată lumea. Ambiţiosul şi atractivul actor, pe care îl vei revedea în curând pe marile ecrane în The Avengers, nu duce deloc lipsă de oferte, iar printre cele recent onorate se află şi rolul din Rush, filmul biografic despre campionul de Fromula 1 Niki Lauda. Primele imagini din film au fost preluate de pe CelebBuzz.

Îmbrăcat în costum de pilot şi fără să renunţe la pletele blonde cu care a păşit şi pe platourile de filmare ale lui The Avengers, Hemsworth pare copia leită a legendei britanice de Formula 1, James Hunt (ai în galerie poza pilotului britanic). Rivalul lui Lauda, Hunt va concura împotriva lui Lauda şi după ce faimosul campion (interpretat de Daniel Bruhl), se va fi recuperat după un fatal accident petrecut pe pistă. În film mai joacă Olivia Wilde şi  Natalie Dormer (The Tudors).

De regia peliculei se ocupă Ron Howard (câştigător de Oscar cu A Beautiful Mind), după un scenariu de Peter Morgan (Frost/Nixon, The Last King of Scotland).



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 14 martie 2012 16:30
un actor talentat pentru un film ce promite :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells