Cartelul Crimelor pe micile ecrane

de Cristina Popov (Joe) - Pro Cinema în 10 Iun 2006
Cartelul Crimelor pe micile ecrane
Cartelul crimelor - in original Wire - este un alt nou serial captivant ce va fi difuzat incepand de astazi, 10 iunie, in fiecare week-end la Pro Cinema.
O productie SUA, 2002, filmul este regizat de David Simon si ii are ca protagonisti pe Dominic West, John Doman, Idris Elba, Frankie Faison, Ervin H. Burrell,Aidan Gillen, Wood Harris.
Filmat in majoritate in Baltimore, serialul este centrat in jurul scenei drogurilor din oras, cu actorii “obisnuiti” – dealeri, politisti si politicienii corupti deopotriva. Incepindu-si activitatea ca un dealer marunt de droguri, D'Angelo Barksdale a comis o faradelege, snopind din bataie un criminal.
Detectivul James McNulty este desemnat sa se ocupe de echipa care conduce lupta impotriva narcoticelor si a principalului sustinator al acestora, Avon Barksdale. Avon Barksdale, secondat permanent de omul lui de incredere Stringer Bell, iI forteaza pe Wee-Bey si pe multi din locotenentii sai (inclusiv propriul nepot, D'Angelo Barksdale), sa eludeze legea si sa lupte pentru a-si asigura suprematia drogurilor in fata rivalului Omar.
Lt. Cedric Daniels este si el unul din principalii luptatori impotriva cartelului drogurilor dar si a unor probleme interne: birocratie, coruptia din rindul unor detectivi, santajului politic si incapatanarii ajutorului principal, Det. McNulty.
Iata cateva opinii din presa americana despre acest serial:
"O privire dura si realista dinauntrul si dinafara cartelului drogurilor, prin ochii dealerilor, politistilor dar si a politicienilor, mai mult sau mai putin corupti."Tim Goodman, San Francisco Chronicle
 
"THE BEST SHOW ON TV" - San Francisco Chronicle
 
"Una din cele mai satisfacatoare si bogate experiente TV “ Entertainment Weekly
 
"Titlu de excelenta in luat respiratia!” -  Newsday
 
"Puternic ...Transcedental ... Captivant” - The Baltimore Sun
 
" IMPECABIL" - San Jose Mercury News
 
EXPLOZIV" - Detroit Free Press
 
"ADICTIV" - New York Post

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells