Cannes 2011: Carla Bruni Sarkozy deschide festivalul

de Gloria Sauciuc în 6 Feb 2011
Cannes 2011: Carla Bruni Sarkozy deschide festivalul

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni Sarkozy, va inaugura cea de-a 64-a ediţie a Festivalul de Film de la Cannes, cu ocazia prezenţei sale pe genericul filmului de deschidere, Midnight in Paris, al lui Woody Allen. Prezenţa sa pe covorul roşu garantează o ediţie cu un plus de bodyguarzi, paparazzi, comentarii acide legate de modul în care joacă, dar şi de alegerea ei de a se sustrage în vara anului 2010 obligaţiilor aferente poziţiei sale, pentru a fi pe platourile de filmare.

Bruni interpretează rolul unei curatoare de muzeu în primul ei lungmetraj de ficţiune, în care apare alături de Marion Cotillard, Owen Wilson, Rachel McAdams, Adrien Brody şi Michael Sheen.

Directorul Festivalului, Thierry Frémaux, încerca - la momentul anunţării filmului de deschidere - să distragă atenţia asupra evidentului motiv pentru care Midnight in Paris deschide festivalul, invocând că producţia este "o minunată scrisoare de dragoste adresată Parisului, în care Woody Allen aprofundează temele din ultimele sale filme - raportul nostru cu istoria, cu arta, cu plăcerile vieţii". Mai mult, Frémaux vorbea şi de inspiraţia pe care a avut-o Woody Allen, în condiţiile în care este (cu acest film) la cel de-al 41-lea lungmetraj. Midnight in Paris este o comedie romantică despre o familie aflată la Paris într-o călătorie de afaceri.

Dincolo de motivele organizatorilor festivalului, stau câteva zvonuri care şi-au făcut apariţia în presă în perioada filmărilor la Paris. London Mail Online scria că Bruni a avut nevoie de cel putin 35 de duble la o scenă simplă, fără dialog, în care doar trebuia să intre şi să iasă cu o pâine în mână.

Declaraţiile sub anonimat ale unor persoane aflate pe platourile filmului Midnight in Paris, apărute tot în acea perioadă, întăresc ipoteza că Bruni nu s-a descurcat la filmări. Se pare că prima doamnă a Franţei a dat chix pentru că "se chinuia să nu privească direct în cameră, ceea ce nu i-a făcut o impresie bună lui Woody Allen. Scena nu putea să fie mai simplă, dar Carla voia să iasă în evidenţă". Allen a avut multe dureri de cap, dar "a fost atent să o respecte pe Bruni, mai ales că era cu gărzile de corp după ea"...


Pagina
1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 6 februarie 2011 18:14
Articolul din Cinemagia "Woody o vrea pe Carla" de Ştefan Dobroiu in 18 Iun 2009 , ne arata ca cel care a vrut-o in film este regizorul Woody Allen.
Ea nu este actrita... si atunci ,de ce atatea "birfe"' ? din partea celor de pe platouri, etc etc.
A vrut-o, atunci a trebuit,, sa-nteleg "sa se chinuie" putin Woody Allen la filmari cu ea.
Sunt curioasa sa vad ce a iesit, in pofida "birfelor", cit de bine sau rau .

Bart_Simpson pe 6 februarie 2011 19:25
Asa, si? Sunt actori cu ditamai scoala care se chinuiesc sa traga o dubla. Asta e...

(angesa - esti fan Dallas Stars? Sau nu intelegi la ce ma refer? Nu rid de tine, pur si simplu m-a intrigat avatarul tau. Totusi... De ce am impresia ca nu ai nicio idee ce inseamna acel avatar? Daca ai si esti pasionata de hochei, tot respectul meu sincer.)

Adi pe 8 februarie 2011 16:47
ce pot face banii !!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells