The Roommate, preferat lui Sanctum 3D la box-office

de Cristina Grigore în 7 Feb 2011
The Roommate, preferat lui Sanctum 3D la box-office

Într-un week-end dominat de Super Bowl, finala Campionatului Naţional de Fotbal American, cel mai mare număr de bilete vândute în cinematografe a revenit The Roommate, thriller-ul despre o studentă care face o obsesie „de groază” pentru noua ei colegă de cameră şi transformă în coşmar ceea ce părea a fi o inocentă şi frumoasă prietenie.

Conform BoxOfficeModjo, filmul a strâns 15,6 milioane de dolari de la o audienţă opusă celei a transmisiunilor de la campionatul de fotbal american şi alcătuită în majoritate de femei până în 21 de ani. Minka Kelly şi vedeta din Gossip Girl, Leigthon Meester sunt protagonistele acestei pelicule, ce aminteşte de Single White Female, lansat în 1992, cu Bridget Fonda şi Jennifer Jason Leigh în rolurile principale.

A doua nouă intrare a acestei săptămâni în box-office-ul american este Sanctum, o aventură 3D produsă de James Cameron ce nu a obţinut decât 9,2 milioane, la o distanţă considerabilă de prima poziţie. Fără nume grele în distribuţie, dar şi fără cronici pozitive, pelicula s-a axat mai mult pe spectaculoasele imagini 3D ale locaţiei de filmare, un sistem de peșteri subacvatice.

Campionul de săptămâna trecută, The Rite, a coborât pe locul 6, cu încasări de 5,5 milioane, în timp ce No Strings Attached s-a ţinut pe poziţie (3), cu încă 8,4 milioane de dolari încasări. În cele aproximativ două săptămâni de la lansare, comedia romantică ce poartă amprenta lui Natalie Portman aproape că şi-a dublat bugetul de producţie, ajungând la un total de 51,8 milioane.

Restul locurilor din clasament sunt ocupate de The King’s Speech (4), cu 8,3 milioane de dolari încasări, urmat de The Green Hornet (5), cu 6,1 milioane, The Mechanic (7), cu 5,3 milioane, True Grit (8), cu 4,7 milioane, The Dilemma (9), cu 3,4 milioane şi Black Swan (10), tot cu 3,4 milioane de dolari.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells